מעבר קופה

yonit7

New member
מעבר קופה

קודם כל חזרתי מסוף שבוע מאלף שהטעין לי את המצברים.. ראיתי את כל מודעות ההריון - מזל טוב לכל ההריוניות - שיהיה קל, תוך כמה ימים כל כך הרבה תשובות חיוביות , כיף לקרוא. עברנו אתמול למכבי בלית ברירה, כדי להגיע לאסותא ואני מקוה לא להתאכזב. מה שאומר שרק ביולי אוכל להתחיל בהפריות ובינתיים אני על דקא. ואני משתגעת מהכל ובעיקר מגלי חום קטלניים.. שלושה חודשים זה הרבה זמן - אבל אני משתדלת להבין את המצב ולאגור כוחות והרבה למה שצפוי, פתאום שמפסיקים לרוץ מבדיקה לבדיקה מבינים עד כמה הטיפולים קשים ועד כמה הם גוזלים אנרגיה וזמן.. שיהיה חג שמח

פּוֹנְג

New member
את בטוחה? היה כאן לפני כמה זמן

שירשור על כך שעכשיו יש למכבי מבצע שמי שעובר לשם לא יהיה חייב בתקופת ההמתנה... שווה בדיקה

נועם@בת

New member
לא חייב בהמתנה

אבל המעבר מתבצע רק ביולי. ההרשמה היא עכשיו. נועם

גם אני עברתי

הי יונית גם אני ניצלתי את המבצע ועברתי מהכללית למכבי וגם אני כרגע עם דקאפפטיל (רשע שגידל לי ציסטה כאילו אין טיפולים אחריו) אבל אני מתכוונת לעשות החודש עוד טיפול דרך הכללית - הם אמורים לתת שירות עד ה- 1.7.2004, מקווה שלא יעשו לי בעיות. לא הבנתי האם את מתכוונת להיות עם הדקא עכשיו שלושה חודשים?

סנונית 1

New member
מה באמת התופעות של דקא ארוך?

אני צריכה להתחיל להזריק ביום ראשון מה מצפה לי?

מם 1971

New member
דקאפפטיל- המדכא הלאומי ../images/Emo5.gif

בגדול התפקיד של הדקא הוא לדכא את המערכת ההורמוניל. כתוצאה מכך ישנם תופעות המזכירות את גיל המעבר ,אך אני מניחה שתופעות הלוואי שונות מאחת לאחת ולכן אתאר את התופעות שאני חוויתי-
גלי חום בילתי ניסבלים
עצבים וחוסר סבלנות(ושמישהו ינסה לחלוק עלי
)
חוסר חשק מיני (מה הפלא שנותנים את הדקא כטיפול בפדופילים?
)
ומחזור שסרב להגיע שלושה חודשים לאחר הפסקת הטיפול. ובסיכומו של עניין חוויה די מפוקפקת אם כי אינדווידואלית לגבי כל אחת. מקווה שלך יעבור בקלות

למעלה