מעבר מASP.net 1.1 ל2

Seraphim

New member
מעבר מASP.net 1.1 ל2

שלום, יש לי מספר שאלות לגבי ההבדלים בין הגירסאות הנ"ל, מתנצל מראש על האורך של ההודעה
יש לי אתר שבניתי בגירסה 1.1, בין קבצי האתר היו 2 קבצים בתיקיה BIN שהם כידוע הCompilation של כל האתר. התקנתי את Visual Studio 2005, גיביתי את האתר בגירסה הישנה וביצעתי convert לאתר. שמתי לב שהפעולה מחקה את הקבצים שהיו בBIN (הDLL והPDB) האתר עובד כמו שצריך לוקאלית בלי הקבצים (אם אני מחזיר אותם מהגיבוי יש שגיאה). אבל על השרת יש מספר בעיות. * על השרת האתר לא עובד ללא הקבצים הנ"ל. * בטאג Page הAttribute של CodePage גורם לשגיאה, אם אני מחליף לCodeBehind כמו בפתרון שמצאתי בגוגל, אז הדפים נפתחים כמו שצריך על השרת אבל לוקאית יש שגיאה... מתסכל כשאתה לא יודע מה ההבדל. אשמח לקבל הסבר ואיך פותרים את זה. כי עכשיו כל פעם אני רוצה לתקן משהו אני צריך לשנות במחשב לCodePage, לערוך את הדף להחזיר לCodeBehind כדי שזה יעבוד בשרת, מאוד מיותר... * הCompilation לא מתעדכן ואני לא יכול להוסיף דפים לאתר, אין לי מושג איך ליצור DLL עדכני של האתר. * באותו הקשר נניח ואני רוצה להוסיף עכשיו דף חדש, איך אני מעדכן את האתר? הוספתי אחד ואני מקבל את השגיאה הזאת. * דבר אחרון, האם יש אפשרות לגרום לCompiler של הVisual Studio להתעלם משגיאה ספיציפית? כשאני מריץ את האתר הוא מציג לי שגיאות מפגרות כמו הערה שאי אפשר לשים טאג <table> בתוך <p> או שquality זה לא פרמטר חוקי של אובייקט פלאש... זהו לבנתיים, כל הנושא של VS2005 מאוד חדש לי ואני מתקשה להבין את השינויים וההבדלים בין הגירסה הזאת לקודמת. אני מניח שזה לא הסוף של הסיפור אבל בנתיים זה הכי חשוב לי כדי שהאתר יעבוד כמו שצריך. אה הכי חשוב: הכתובת של האתר שכרגע עובד אבל אם אפשר לעדכן או להוסיף לו דפים כאמור. תודה מראש לכל העוזרים

Nil ref error

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.2300; ASP.NET Version:1.1.4322.2300 האתר שלך רץ על 1.1 ולא על 2.0

Seraphim

New member
המממ...

יכול להיות שזה בגלל שהעתקתי לתוך התיקיה BIN את הDLL של הגירסה הקודמת, 1.1 אבל האתר עצמו עבר המרה ל2.0. בלי הDLL האתר לא רץ על השרת, לוקאלית הוא רץ מצויין ובדקתי גם בBrinkster (שם הוא מאוחסן) יש תמיכה מלאה ב2.0. שוב, יכול להיות שבשגיאה רשום 1.1 כי הDLL נכתב תחת הגרסה הזאת.

Nil ref error

על השרת שלך מריצים את 1.1 ולא את 2.0 - אין קשר לאיזו סביבה הפרויקט עצמו

במילים אחרות:

בשרת תתקין dot net 2.0 וב IIS תבחר שהאתר הזה ירוץ על 2 ולא על 1 . אם זה אחסון שיתופי, יש לך את זה בקונטרול פנל.

Seraphim

New member
לא יודע אם הבנתי אותך נכון אבל

בIIS אני עובד על 2.0 ובשרת לא מצאתי בלוח הבקרה אפשרות להתקין משהו אז העלתי את תוכן התיקיה aspnet_client שלי לתיקיה שקיימת על השרת, היתה שם תיקיה ישנה (4322_1_1) וכעט יש שם תיקיה 50727_0_2 ועדיין מופיע בשגיאה 1.1. השאלות הכי חשובות הן: א. איך אני יותר את הCompilation של האתר, את הDLL שנוצר באופן אוטומטי בגירסה 1.1? וב. מה ההבדל בין CodeFile לקוד CodeBehind ולמה אחד מהם עובד בשרת ולא על המחשב שלי והשני להיפך?

Nil ref error

אני אחזור על כך עוד פעם. השרת שלך מריץ ASP.Net 1/.1 אני מניח שמה שאתה מראה הוא מהלוקלי שלך, והוא בסדר. דבר עם החברה שמארחת את האתר שלך, שיעבירו אותו ל 2.0 ואז זה יעבוד. בקשר לשאר השאלות, זה באמת נושא מאוד רחב. בעיקרון מודל הקומפילציה עבר שינו רחב ב 2.0 - לדעתי שלא לטובה. כדי שחזור לשיטה של 1.1 יש לעשות שימוש בהרחה שנקראת web application project CodeFile == 2.0 - והוא לא עובד על השרת כי השרת מריץ 1.1

Nil ref error

זמני קומפילציה ארוך משמעותית, שמות DLL לא קבועים, לא ניתן להתייחס לדף אחד מדף שני ללא עוד הגדרות, בעיה עם תיקיות גדולות, לא ניתן להוריד דברים מהפרויקט בלי למחוק אותם פיסית מהמחשב. אתה באמת רוצה שאני אמשיך?

Seraphim

New member
קודם כל תודה על העזרה

התמונה שם היא גם מהלוקאלי וגם מהשרת, החלונית של Default Web site Properties היא כמובן לוקאלית אבל מאחורה אני מראה לך מה מופיע בשרת, המספר שם זו הגירסה, התיקיה Asp_Client יושבת בWebroot. תראה, קראתי עוד בכל מיני פורומים ומצאתי את זה שזה בעצם מה שאני שאלתי, אחת התגובות היתה להוריד את הUpdate הזה ואכן לאחר ההתקנה שלו והמרה מחדש של האתר לא נמחק הDLL. אבל זה עדיין לא עוזר לי כי האתר לא עובד על השרת - מופיעה שגיאה שלא ניתן לפתוח את הGlobal משום מה, אם אני מעלה את הDLL הישן אני בעצם חוזר לאותו מצב קודם, הכל עובד אבל אי אפשר לעדכן/להוסיף. אני פניתי בעצתך לתמיכה של Brinkster לקבל אולי מהם עזרה, בכל זאת אולי אתה גם יודע מה קורה שם. אגב, עכשיו זה ברור למה CodeFile וCodeBehind שיגעו אותי ו"כל אחד עבד איפה שבא לו", תודה

מה הראית? שם של תיקיה.

זה לא אומר שבכלל מותקן שם asp.net 2.0 . זה שהצלחת להעתיק לשם תיקיה בשם כלשהו, לא אומר שהתוכנה מותקנת בשרת. אין ברירה, אתה צריך עזרה של חברת האחסון בנושא הזה.

Seraphim

New member
../images/Emo163.gif

אני דיי חדש בתחום, התנסות ראשונה שלי עם איחסון ברשת ובמיוחד עם ASP.NET 2.0 אז תסלח לי. פניתי אליהם והנושא בטיפול, תודה לכל מי שעזר.

למעלה