מעבר מ-98 ל-95

Commie1

New member
מעבר מ-98 ל-95

אהלן היום רכשתי דו"ג שהבעלים שלו טען שהוא מתדלק ב- 98 (מסיבותיו) אני מעוניין להעביר חזרה ל-95, האם מותר אם כן האם אפשר בפעם אחת או לעשות את זה בשברים? או שעדיף להישאר ב-98? תודה

נרקוזה

New member
מיותר. תעבור ל95 וזהו.

זה מתוך הנחה שהאופנוע לא ענתיקה של ממש ממש ממש...

Abraham A

New member
ברמת העיקרון אין שום בעיה.

אגב באיזה אופנוע מדובר ? יש מצב שעקב יחס הדחיסה אין כלל צורך ב-98.

98 זה לאלפיון העליון אנחנו רוצים רק צדק חברתי

בקיצור אין לך מה לתדלק ב98 זה סתם יקר ללא תועלת . מה כן שבודדים האנשים בארץ שאכן מתדלקים אוקטן 98 ולכן מצבורי סוג הדלק הזה בתחנות עומדים הרבה זמן, מתיישנים ומעלים לכלוך כמעט בכל תדלוק שלך ו עכשיו למעבר ל-95 לא צריכה להיות הכנה מראש לאופנוע שלך (אם היית אומר לנו איזה סוג של אופנוע קנית זה היה עוזר לנו לעזור לך- מבחינת קרבורטור או הזרקה ) אבל לא נורא נסתדר . לסיום קנית אופנוע - מזל טוב תתחדש , רוצה לפנק אותו במעבר לשתייה מלוכלכת יותר ? סבבה ... תדלק מיכל מלא ב-95 ושפוך לתוכו תוסף דלק איכותי וסע לשלום .

Abraham A

New member
ה-98 כבר מזמן לא מתיישן במיכלים.

ברוב הרכבים החדשים מקבוצת vw ישנה המלצה לתדלק ב-98. כנ״ל בפורד...

מיצו

New member
לא מומלץ בכלל! תעבור לגירסה חדשה יותר!

Windows 95 היא אמנם עתיקה מאוד, ואין ספק ש- Windows 98 (במיוחד SE) במעט חדשה יותר ממנה, אבל שתיהן מערכות הפעלה מיושנות מאוד. שתיהן מבוססות על מערכת DOS הפרה-היסטורית, שתיהן לא מערכות 32-ביט אמיתיות, ושתיהן כבר שנים שאינן מקבלות עידכוני מערכת ועידכוני אבטחה. ממליץ בחום לעבור למערכת חדישה, משופרת, מאובטחת. אולי מערכת ההפעלה הכי טובה של מיקרוסופט אי פעם.

liquidspice

New member
ואפילו עם UNITY

avi elbaz

New member
זה שעברת לממקרוסופט עוד לא אומר שמותר לך

לשתול פה פרסומות סמויות.

מיצו

New member
פרסומות ל- Windows ME?

בוקר טוב אליהו, אני יודע ששם אצלכם בעבודה לא מבינים כלום במחשבים, אבל בכל זאת...

avi elbaz

New member
מאז שהתחלת לעבוד במיקרוסופט הפסקת להבין

בדיחות. נו טוב....

h a j b i

New member
עוד לא ממש שמעתי על בעיות בגלל אוקטן 95

או אורך חיים מופלא בגלל אוקטן 98. חוץ מזה, סביר להניח שההפרש במחיר לאורך זמן, יעלה יותר מכל נזק עתידי שתצליח "למנוע". בקיצור, אלא אם היצרן ממליץ על 98 לאופנוע בספר רכב (לא יודע אם קיימים אופנועים עם המלצה כזו) אתה יכול לחזור חופשי ל - 95.

אל תשאל איזה בעיות היו לי בגלל אוקטן 95 ...

כאבי בטן, בחילות .... עד שחבר הציע לי להפסיק לשתות אותו .. מאז , אני רק מתדלק איתו את האופנוע .. ובאמת הכל בסדר . ברוך השם .
דורון

ההצדקה היחידה ל-98 יכולה להיות רק אם זה מונע

"צלצולים" או "נקישות", שעם 95 מתרחשים ועם 98 לא*. גם אז - אם יש צלצולים עם 95 ועם 98 לא - קרוב לוודאי שזה רק סימפטום שמצביע על איזושהי בעיה. כי אני לא חושב שיש איזשהו אופנוע סדרתי שמתוכנן כך ש-95 יהיה נמוך מדי עבורו. בדרך כלל כבר 90 או 91 אמור להספיק. * ההבדל המשמעותי היחיד בין 98 ל-95 הוא מידת ההתנגדות של הדלק להצתה עצמית. לא ה"נקיון", לא ה"איכות", לא היעילות או ההספק או אורך החיים או לא יודע איזה עוד אגדות כבר הומצאו. רק מידת ההתנגדות להצתה עצמית. אם מספר האוקטן נמוך מדי, ההתנגדות הזו נמוכה מדי והדלק עלול להינצת (אפשר להגיד כך?) מעצמו לפני הופעת הניצוץ (כלומר לפני התזמון הנכון) ובמוקד/ים לא צפוי/ים - תופעה שגורמת לאותם "צלצולים", להלמים על הבוכנה, לאובדן הספק ולחימום יתר, שלאורך זמן יגרמו נזק.

מיצו

New member
ב- K1200R שנת 2006 שהיה לי

זה היה ברור למדי, והאופנוע היה חדש.

למעלה