מעבר לתה"ש

עילית22

New member
מעבר לתה"ש

היי בנות, אני סובלת מאנדו' רמה שלוש, התחלתי טיפול מספר 3 בבית החולים אסף הרופא, הפרוטוקול שלי כולל 10 ימים דקפפטיל 0.1, מהיום ה-11 גונל F ביחד עם דקפפטיל (כ- 12 יום) ואחר כך פרגניל. הנקודה היא שאני לא הכי מרוצה מאסף הרופא, ואני רוצה לעבור לתל השומר גם כי הוא יותר קרוב אלי, האם מישהי שטופלה ומכירה שם את היחדה ל-IVF יכולה להמליץ לי? בעצם למי ניגשים? איך היחס, איך הרופאים, יש רופא ספציפי מומלץ? אודה על התייחסותכם

לא מטופלת בתל-השומר, אבל מאחלת

לך
שטיפול זה יהיה אחרון ודי

לא מטופלת שם שולחת לך פרטים

מנהל : פרופ' יהושוע דור רופאים : ד"ר מיכה באום, פרופ' דוד בידר, ד"ר אמיר וייזר, פרופ' דניאל זיידמן, ד"ר יעקב לברון, ד"ר דן לוונטל, ד"ר דרור מאירוב, ד"ר ירון רבינוביץ', ד"ר אריאל הורוביץ מיקום: אגף נשים ויולדות. טלפון: 03-5348364, 5302882 - 03 המומלצים שלנו: - פרופ' זיידמן, דר' יעקב לברון בהצלחה

tal4000

New member
מרגישה כמוך

עילית22 היי גם אני מטופלת באסף הרופא עם אנדו חמור, וגם אני כמוך לא מרוצה מהטיפול שאני מקבלת שם, חשבתי שרק אני מרגישה את זה, פשוט אין יחס אישי .נכון שבשבילם אני אחת מיני רבות אבל אני רוצה להרגיש שאני מקבלת את הטיפול המקסימלי. גם את חושבת כך?

עילית22

New member
אני מרגישה בדיוק כמוך

זה ממש ככה, אין בכלל טיפת יחס אישי, חוץ מזה אני בטיפול השלישי, וכל פעם עושים לי את אותו הפרוטוקול, מה הם לא חושבים שאם זה לא עבד פעמיים אז אולי יש מקום לשינויים? אני לא רוצה להישמע קוטרית, אבל אולי משנה מקום משנה מזל. האמת היא שאין לי ניסיון במקומות אחרים, סה"כ זה המקום הראשון שלי אז בגלל זה אני שואלת אחרות מה קורה בתל השומר, אבל רק שתדעי לך שני ממש ממש לא מרוצה מהיחס שם.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה עילית ../images/Emo140.gif

שמחה שמצאת אותנו
אומנם לא טופלתי באף אחד מבתי החולים שהזכרת במסגרת טיפולי הפריון, אך שמעתי חוות דעת טובות על תה"ש. יתרון נוסף בתה"ש הוא הקירבה למרפאת האנדו' כך שתזכי, אני מקווה, להתייחסות יותר מעמיקה לבעית האנדו'.

למעלה