מעבר לשוויץ

מעבר לשוויץ

שלום, בעוד פחות מחודש אני נוסעת לשוויץ לבקר חברים וכן לחפש אפשרויות עבודה. אני יודעת גרמנית בסיסית, ברור לי שאני צריכה עוד ללמוד את השפה. מצאתי אתר שמציע מקומות פרקטיקום, שנותנים מגורים ומעט כסף, שזו אופציה אחת לעבוד במקום כזה ובינתיים ללמוד את השפה. רציתי לדעת אם יש עוד אפשרויות לחיפוש עבודה. סיימתי לימודי חינוך מיוחד וטיפול בעזרת בעלי חיים ויש לי הרבה ניסיון בתחום החינוך המיוחד. תודה

איזה תעודה יש לך האם היא מוכרת על ידי

המוסדות בארץ ישראל. קיימת רשימה של מוסדות שמקובלים ע"י האיחוד האירופאי.

תעודות

יש לי תואר ראשון בחינוך עם התמחות לחינוך מיוחד (בלי תעודת הוראה) ועכשיו סיימתי טיפול בעזרת בעלי חיים ואלו לימודי תעודה. ברור לי שלא אוכל בהתחלה לעסוק במקצוע שלי בגלל השפה. יש לי גם דרכון גרמני שאני לא בטוחה שעוזר בשוויץ.

בוקר טוב

מותר לשאול איזה אתר זה ? שמציע מקומות פרקטיקום, שנותנים מגורים ומעט כסף?

מידע נוסף

האתר הוא www.sozjob.ch את התואר בחינוך למדתי במכללת תל חי. לפי מיטב הבנתי, אם זה לא מאוניברסיטה, זה לא ממש נחשב.

שלום שוב!-קצת הסתבכתי-מישהו מוכן לעזור.

אם אני לא טועה ברשימה [בלינק המצורף] מכללת תל חי לא מאושרת ע"י האיחוד האירופי. אבל איני בטוח שזו הרשימה ויכול להיות שאני טועה. לכן חכי למי שיודע יותר ממני.

ככה

עניתי לך בפרטי לגבי הפרקטיקום לגבי מאושרת או לא שוויץ לא ממש באיחוד אז יכוליהיות שכן או שלא שווה לבדוק עם שוויץ שאלה מוזרה דרכון אירופאי יש לכם ? לפחות לאחד מכם ?

למעלה