מעבר לקפריסין

tamiralu

New member
מעבר לקפריסין

אני בטוח שהשאלות על קפריסין לא ממש נפוצות פה בפורום, אבל אני ומשפחתי מעוניינים לעבור לאי בסוף השנה. אישתי והבת שלי הן אזרחיות בריטיות, כך שלא אמורה להיות בעיה. הייתי שמח לגלות האם יש בפורום קוראים סמויים או גלויים שחיים באי ויכולים לנדב עליו קצת מידע, בעיקר בכל מה שקשור לעלויות מחייה כמו מזון, דלק, ארנונה, ואיכות השירותים השונים כגון אינטרנט תודה

אספרסו2

New member
באמת מענין

אני מעריך שהחיים שם הם בסגנון יווני עם נגיעה תורכית, המזרח התיכון לטוב ולרע. תהנה ותספר איך היה.

אלוניס

New member
אני רק זוכרת את הביקור לחתונה

כל השילוט היה ביוונית ואולי גם באנגלית, לא בטוחה בזה. צריך להתרגל לזה שהם נוסעים בצד שמאל. מהתחושה שלי שם כתיירת - היה יקר לאללה לצאת לאכול במסעדה ובחנויות שבהן ביקרתי לא פגשתי מציאות, אבל שוב - ב-4 ימים הרשמים קצת מוטים בהתחשב בזה שלא באתי למטרת מחקר איכות ורמת יוקר המחייה שם
. וזה גם היה לפני 6 שנים. שווה לשאול בפורום זוגות מעורבים. מכיוון שהטיסות לשם ממש לא יקרות ומדובר בחצי שעה בערך לכל כיוון - הכי קל יהיה לקחת דירת נופש לשבוע בעיר שבה אתם רוצים לגור ולהתחיל קניות בסופר המקומי ולראות איך מסתדרים (בדירת נופש סביר שתהיה דרך לבשל דברים קלילים ויהיה מקרר שאינו המיני-בר). אחרי שתחזרו יהיה לכם יותר חומר לסיעור מוחות. שיהיה בהצלחה!

tamiralu

New member
גם אנחנו התחתנו בקפריסין

אבל זה היה בפאפוס, ואני זוכר שדווקא הרגשנו מאוד באנגליה (אני חי היום עם האישה באנגליה), היה שם גם סניף קטן של מרכס אנד ספנסר, גם פיש אנד צ'יפס, ואפילו פתחו שם פיצה אקספרס, אבל אין לי ספק שהחיים שם שונים מהביקור, ולכן אנחנו צריכים כל מיני פריטי מידע... בכל אופן עושה רושם שאין בפורום קפריסאים, אז אני כנראה אהיה הראשון...

למעלה