מעבר לקיבוץ.

Lady Madonna

New member
מעבר לקיבוץ.

שלום, אני בת 16, מתגוררת כעת במרכז הארץ, וכבר זמן רב שאני מעוניינת לשנות זאת ולעבור לקיבוץ, כשהשאיפה היא- מהר ככל האפשר. קיבלתי מספר הצעות, כשרובן מיוחסות לעתיד הרחוק- פעילות בתנועת נוער, שנת שירות צבאית וכו', היום לראשונה שמעתי הצעה חדשה ומפתה: לימודים בפנימיה הממוקמת בקיבוץ. דוד שלי למד פעם בשפיים, ומכאן הרעיון להצטרף לשם גם כן. אשמח לשמוע פרטים בנוגע להצטרפות כזאת, האם יש תנאי קבלה? מהן העליות? כל פרט שעשוי להיות רלוונטי יתקבל בברכה. בתודה ולילה טוב, מור.

Lady Madonna

New member
איך מחפשים שם?

מה מחפשים שם? איך זה עובד בעצם? ושדה בוקר...זה קצת רחוק. מכירים משו מרכזי יותר?

munge88

New member
הדגש הוא על מעבר לקיבוץ או פנימיה

כי יש פנימיות רבות לא בקיבוצים

Lady Madonna

New member
הדגש הוא על פנימייה בקיבוץ.

זו המטרה, וכתבתי אותה בהודעתי הראשונה.

אצלנו למשל

אז יש את ה"מוסד" של השומר הצעיר... זה כאילו בגדר של שנת שירות... אבל בגיל קצת יותר מבוגר אפשר גם להיות שם מדריכים של חלק מהשכבות.. זה מחובר לקיבוץ ולביצפר... אמממ אם את רוצה יותר פרטים.. ואם זה בכלל הכיוון שלך... תגידי.. כי יש עוד מוסדות כאלה בכל רחבי הארץ

יש המון מוסד בארץ :)

מהצפון עד לדרום סתם כבר אין הרבה כי נסגרו המון... אבל רוב המוסדות הם של השמו"צ

MsUnderstood

New member
מסתאבר..

ואני לא אגיד מה שאני רוצה,יש פה יותר מידי מהשמו"צ

טיפקסית

New member
גם אני אקס שמוצניקית אני ממוסד אופק

קן אופק שלנו אימפריה[ ושלא תגידו שלא ידעתם כי זה די ברור מי היה הצוות חלוץ בשומרייה האחרונה? למי יש הכי הרבה חניכים בפועל? מי מוציא מלא חניכים למחנות? ולמי יש את החולצת קן הכי יפה בעולם? מי הוציא את רכז איזור מרכז הכי טוב בתנועה שהוא גם במקרה בנדוד שלי [אורן ברקן] ולמי יש את המדריכים הכי טובים? ברור שלנו פה באופק אני מבקשת כולם לצעוק ק-ן א-ו-פ-ק א-י-מ-פ-ר-י-ה

יוּבָל

New member
רגע רגע..

גם אני הייתי בחלוץ בשומריה האחרונה... זה אומר שגם רמות חפר אימפריה (זה לא הכמות, זה האיכות!!!)... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רמות חפר אימפריה

למעלה