מעבר לצרפת

DiscoCat

New member
מעבר לצרפת

שלום, אני מסיים תואר ראשון השנה, ובאמצע התואר השני (MBA). אני הקיץ אעבור לצרפת (ניס או פריס). איפה אני יכול למצוא עוד מידע על סוגי הויזות השונים? האם ישנן אוניברסיטאות שמלמדות באנגלית בצרפת? איך לומדים צרפתית? תודה, ניר

Nobilis

New member
תשובה

א) אם אתה בעל אזרחות ישראלית בלבד, ראה מאמר בחלק המאמרים שלנו בנוגע לדרכי ההגירה. ב) יש אוניברסיטאות שמלמדות באנגלית בצרפת, אך מן הסתם מספרן אינו גדול. נסה להתעניין במנועי חיפוש, שגרירות צרפת, או פורום לומדים בחו"ל. ג) איך לומדים צרפתית? בקורסים, בלימוד עצמי, מהסביבה (אם אתה חי בצרפת), וכו'. בארץ תוכל ללמוד בבתי ספר ללימוד שפות (ברליץ, לדוגמא), באוניברסיטאות, וכו'. תוכל להתעניין גם בשגרירות צרפת או בפורום תרבות צרפת.

airdene

New member
תלוי מה אתה רוצה להמשיך וללמוד

לדוגמא - INSEAD הוא מוסד לימודי ידוע ומכובד המציע לימודי המשך בתחום העסקים באנגלית. חוצמיזה - ישנן לא מעט אוניברסיטאות בצרפת המציעות לימודי תואר כאלו או אחרים באנגלית, לפעמים הכוונה היא רק לחלק מן התואר. אתה מוזמן להתחיל את הבירור כאן

DiscoCat

New member
מנהל עסקים,

מעולה תודה רבה על הלינקים
בקשר לויזה, יש לי אפשרות לקבל ויזה של בן זוג, וגם של סטודנט, איזו מבינהם עדיפה? אני מניח שהראשונה, לא?

airdene

New member
אין לי שמץ.

היות שאני אזרח לא טרחתי לברר נושאים אלו. שאל את הגב' אסתר לוי, עפ"י אתר השגרירות היא אחראית על מידע בנושאים אלו. מנסיוני הארוך במגעים עם אנשי השגרירות והקונסוליות הצרפתיות בישראל היחס הוא אדיב ומקצועי.

למעלה