מעבר לצרפת

Hagay35

New member
מעבר לצרפת

אני אמור לקבל תשובה לגבי משרה בדרום צרפת,אני ללא דרכון אירופאי זאת חברה בינלאומית במידה ואני מחליט לעבוד שם מהן הזכויות והחובות שלי בתור עובד ללא דרכון אירופי ואך רמת המחיה לעומת רמת המחיה בארץ שאני תושב ואזרח בה.
זאת אומרת אלו הטבעות מגיע לי מהמדינה הצרפתית בנושא זה.
תודה וסופ"ש נפלא

forglemmigej

New member
למה לא תשאל אותם

אם הם מכינים לך את הויזה בטח הוצא לך איזה חוזה עבודה לא? תראה מה כתוב בו

Hagay35

New member
זה

עוד לא הגיע כונתי היא גם מול הרשויות וכו .
תודה לך

Nobilis

New member
השאלה לא כל כך ברורה

אתה מגיע על אשרת עבודה, כלומר - כדי לעבוד. מה אתה רוצה מהרשויות?

Hagay35

New member
היי

הכונה מול הרשיות דיור מיסים שירותי קהילה או שהוא עובד כמו עובד זר כאן וכל שירות שהוא צריך עולה לו יותר מ אזרח רגיל?
תודה לך

osnatbaryosef

New member
מעבר לצרפת

לא גובים יותר כסף מזרים על שירותים ושכירות (אלא אם כן מישהו מחליט לסדר אותך), אבל קח בחשבון שבצרפת צריך להוכיח שיש חשבון בנק עם כסף בתוכו כדי לשכור דירה, וכדי לשכור דירה
צריך להוכיח שיש חשבון בנק. החברה שתעסיק אותך צריכה לתת לך מידע, סיוע והדרכה בענין זה. כללית: אל תסע בגישת "סמcvmkjוך", וברר את כל מה שצריך לפני, אחרת מתבזבזים המון זמן, כסף ועצבים. תבדוק גם את נושא המיסוי (איפה אתה משלם מיסים) ומה לגבי זכויות סוציאליות שם ובארץ. כדאי לפנות לשגרירות צרפת בתל אביב ולשאול שם, יש סיכוי שיש להם מידע מעניין.
להורדת מדריך חינמי שעושה סדר ברילוקיישן: http://outland.co.il
בהצלחה
אסנת בר יוסף
מומחית לרילוקיישן

relocation3

New member
רילוקיישן

שלום חגי,

חברת רילוקיישן ג'ובס מתמחה בגיוס והשמת עובדים למשרות רילוקיישן, על פני כל הגלובוס.
אנו דואגים ללוות את המועמד לאורך כל התהליך, ומקפידים על הכנה נכונה ופתרון בעיות של העובד טרום המעבר לחו"ל.
נשמח לסייע לך בתחומים מגוונים וכן בפתיחת חשבונות בנק
אנא צרו עימנו קשר למידע נוסף www.relocationjobs.co.il [email protected]

בהצלחה!

למעלה