מעבר לפרנקפורט

billie15

New member
מעבר לפרנקפורט

שלום, בן זוגי ואני מתכננים מעבר לפרנקפורט בחודשים הקרובים ויש לנו כמה שאלות מאנשים שכבר ביצעו את המעבר: 1. האם יש לכם המלצה על משרד הגירה טוב שעוזר במסמכים ו/או בהעברת ציוד לגרמניה? 2. הבנתי שאי אפשר לפתוח חשבון בנק ללא הכנסה קבועה, אז איך מעבירים כספים מישראל לגרמניה בצורה היעילה ביותר? אני בעלת דרכון פולני ובן זוגי בעל דרכון ישראלי ואנחנו מתחתנים בקרוב כך שגם הוא יהיה זכאי לעבוד בגרמניה. תודה!

תשובות אני מקווה

1. לא מכיר משרד הגירה, אני עשיתי את הכל לבד בהעברת ציוד לגרמניה - אפשר לשלוח מכולה זה הכי נוח החיסרון אם אין לכם מספיק דברים להכניס למכולה, בעקרון משלמים פאר מכולה (אבל יש דכים לחסוך עליות פה) 2. כן, קופצים לגרמניה. מתאמים פגישה בין אם טלפונית לבין אם ללכת ישירות לבנק ומבקשים לפתוח חשבון ואז קובעים פגישה (אם אתם רוצים חשבון משותף תבוא שניכם) אם אתם רוצים באנגלית אז תצינו את זה מראש, יש המון ווריצות לחשבון בנק, תספרו מה אתם רוצים לעשות איתו ומה האופציה הזולה לכם

אשנתי

New member
העברת ציוד

ממדינה למדינה נעשה באמצעות חברת שילוח (שמעסיקה סוכני מכס וגו') לא צריך משרד הגירה בשביל זה (בעצם מדובר בסוג של יבוא/יצוא) המלצות לכאלה תוכל לקבל מחברי הפורום במסרים, אם תרצה. אם יש פחות ציוד מלמלא מכולה, אפשר לשלוח בשילוח ימי לפי נפח שקטן ממכולה (מכולה מחולקת לשישיות ולחלקי 12, אפשר לקנות כמה יחידות שצריך, זה בדר"כ יוצא יותר יקר פר קוב מלקנות את כל המכולה, אבל זה לא אומר שחייבים לקנות מכולה שלמה) ישנן גם דרכים אחרות לשילוח בינ"ל, כמו דואר, מטען עודף ועוד (שבטח שכחתי)

למעלה