מעבר לעברית

rob1234

New member
מעבר לעברית ../images/Emo3.gif

יש לי כלנית אבל אני יכול לרשום רק באנגלית. כיצד אני עובר לעברית. אין לי את האות ע´ למטה.

ניסית לבדוק אם התקנת עברית?

כנס ל-Hebrew+ ובדוק ש-Hebrew Enabled אחרי זה בכל תוכנה נסה לצייר ע עם הסטיילוס (כדי לעבור לעברית)

rob1234

New member
מעבר לעברית ../images/Emo6.gif

איפה אני צריך לצייר ע עם הסטיילוס. והיכן נמצאת המקלדת הוירטואלית. תודה, רוני

מקלדת וירטואלית

להגיע למקלדת הזו אתה צריך להקיש עם הסטילוס על הנקודה שנמצאת מתחת לABC בשטח הגרפיטי

avivgr

New member
שתי דרכים

הראשונה היא לכתוב את האות ע´ בגרפיטי למטה. השניה היא להכנס למקלדת הוירטואלית וללחוץ על מקש המעבר בין עברית לאנגלית. זה בתנאי שיש לך את העברית בגירסה האחרונה. אביב

rob1234

New member
מעבר לעברית 2 ../images/Emo6.gif

אני לא כל כך בקי בפאלם. (חדש אצלי) איך נכנסים למקלדת הוירטואלית

avivgr

New member
בקי + א = בקיא

למטה באיזור הגרפיטי יש בפינה השמאלית התחתונה עיגול קטנטן שלצדו האותיות ABC. תלחץ בדיוק שם. אביב

rob1234

New member
החלפת לעברית ../images/Emo9.gif

תודה רבה. רוני. ואגב בקי ניתן לרשום גם כך. זה בדוק.ביי

avivgr

New member
על לא דבר

שאני מנסה להזכר מה המורה שלי ללשון אמרה על זה שנה שעברה יכול להיות שאתה צודק. תחזור מדי פעם לפורום.... אביב

shlomogarbi

New member
בשטח הגרפיטי התחתון

בין הסמלים, בשני הפינות :ימין מספרים שמאל מקלדת וירטואלית.

rob1234

New member
כתיבה בעברית ../images/Emo6.gif

יש לי את התוכנה של כלנית ואני לא יודע איך כותבים בה את האותיות בעברית. הייתי גם רוצה להוציא אותם להדפסה כדי להדביק אותן על הפלם שלי. אם יש לך תשובה. (ואני בטוח שיש) אני אודה לך. רוני.

rob1234

New member
הקלדה בעברית ../images/Emo9.gif

יש לי תוכנת כלנית אבל אני לא יודע איך מקלידים את האותיות העבריות. לפני כן היה לי את הראל. דבר נוסף איך אני יכול להוציא זאת להדפסה על מנת להדביק זאת על הפלם.

כנס לאחת התוכנות העבריות ../images/Emo72.gif

יומן/טלפונים לחץ על אפשרויות (הסימן עם החץ למטה - האייקון התחתון השמאלי) בחר בעריכה - > עזרה בגרפיטי כדי להדפיס זאת יש להתקין אמולטור וזה לא פשוט, אבל למה להסתבך? כשקנית את הפאלם קיבלת מדבקה של הגרפיטי

למעלה