הראשונה היא לכתוב את האות ע´ בגרפיטי למטה. השניה היא להכנס למקלדת הוירטואלית וללחוץ על מקש המעבר בין עברית לאנגלית. זה בתנאי שיש לך את העברית בגירסה האחרונה. אביב
יש לי את התוכנה של כלנית ואני לא יודע איך כותבים בה את האותיות בעברית. הייתי גם רוצה להוציא אותם להדפסה כדי להדביק אותן על הפלם שלי. אם יש לך תשובה. (ואני בטוח שיש) אני אודה לך. רוני.
יש לי תוכנת כלנית אבל אני לא יודע איך מקלידים את האותיות העבריות. לפני כן היה לי את הראל. דבר נוסף איך אני יכול להוציא זאת להדפסה על מנת להדביק זאת על הפלם.
יומן/טלפונים לחץ על אפשרויות (הסימן עם החץ למטה - האייקון התחתון השמאלי) בחר בעריכה - > עזרה בגרפיטי כדי להדפיס זאת יש להתקין אמולטור וזה לא פשוט, אבל למה להסתבך? כשקנית את הפאלם קיבלת מדבקה של הגרפיטי