מעבר לספרד

gatissima

New member
זמן זה גורם יחסי

אני למדתי ספרדית משמיעה סתם ככה מלחיות בסביבה דוברת ספרדית (שזה חשוב מאוד) בחמישה חודשים לרמה של לחפש עבודה וללמוד באוניברסיטה, אמנם יש לי קליטה טובה לשפות ודיברתי פורטוגזית לפני אבל מצד שני לא לקחתי אף קורס, עם כל הקליטה הטובה לשפות ועם זה שגרמנית אני שומעת מגיל 0 ומבינה ולקחתי איזה קורס שניים אני לא חושבת שאני יכולה ללכת לחפש עבודה (אולי באמת אחרי כמה חודשים שאני אחיה בסביבה דוברת גרמנית) אני לא דוברת צרפתית אבל אני חושבת שהספרדית אכן יותר קלה, דקדוק שהוא יחסית פשוט, אכן שפה פונטית ומבטא שישראלים לא צריכים להאבק בו יותר מידי אני חושבת שמי שלומד בצורה אינטנסיבית לקראת מעבר, ואני אומרת אינטנסיבית לא קורס של שעתיים פעם בשבוע, וגם מתרגל בדיבור ושמיעה, או יותר מזה אני חושבת שמי שמגיע למדינה דוברת ספרית ואת החודשים הראשונים שלו במקום מקדיש לקורס שפה אינטנסיבי ידבר ברמה טובה כבר אחרי שלושה חודשים. כמובן שאני מסייגת, יש אנשים שאין להם שום קליטה לשפות ושום יכולת להסתגל למבטא וגם 20 שנה אחרי שהם היגרו לארץ אחרת השפה שלהם ולא משנה איזו תשמע נורא.

danieluchka

New member
לגביי עבודה ומגורים

שלום. אתה יכול לברר לגביי עבודה בחו"ל ולגביי מגורים בחו"ל בהומלס צרפתי לינקים שיהיה בהצלחה

למעלה