מעבר לניו גרזי

אני די צנועה

ולא מחפפת, גם לא בכתיבה באינטרנט...
אני מסירה בפניך את הכובע על ה 730 (לא בטוחה מה התועלת בזה מעבר לאפשרות להתקבל לפקולטות יותר נחשבות) לא בטוחה מה כמות השאלות הפתוחות במבחן פסיכומטרי בהן יש צורך להביע את עצמך בכתב, כי מעולם לא טרחתי לעשות אחד כזה... אבל אם כבר משוויצים בתוצאות מבחנים, אז אני יכולה בהחלט להעיד שבמבחני IQ אין שאלות פתוחות (ובניחוש פראי אני מהמרת שאתה לא באחוזון שישיג תוצאות גבוהות משלי - וגם פה אני לא סגורה על התועלת של זה מעבר ליכולת להיות חברת כבוד במנסה או שאמא שלי יכולה להגיד שאני גאונה ועדיין להיות אובייקטיבית - בכל מקרה - אני מעדיפה אינטיליגנציה על אינטלקט).

ואכן - תחושת המזל על חוסר ההתאמה התעסוקתית בינינו הופכת להדדית. מקווה בשבילך שבדיבור אתה יודע לשים את הא' במקום הראוי. אם לא בדיבור עם החבר'ה, אז לפחות בראיונות עבודה...

יש דברים, שכיוצאת מערכת החינוך הישראלית בימיה היותר טובים, אני ממש ממש לא מסוגלת לסבול. ואחד מהם הוא הזלזול בחשיבותה וערכה של השפה כבסיס לכל סוגי התקשורת וההתקשרות.

RoyG NJ

New member
החישובים שלך לא כל כך ריאלים לטעמי.

חישבת ביטוח רכב - ללא רכב ?
מה זה קניות לבית ? יש לך טלויזיה ? מיטה ? מזרון ? סכו"ם ? צלחות ? שולחן ? כסאות ?
ביגוד מתאים לחורף ?
מה עם טיסות לארץ ? לחופש ?

השנה הראשונה והשנייה מלאות בהוצאות של התארגנות ואם תחלק את ההוצאה לסכום לחודש תקבל גבוה משמעותית מהחישוב שלך.

למעלה