מעבר למטרנה מס' 2

הילית111

New member
מעבר למטרנה מס' 2

מעבר למטרנה מס' 2 הי לכולם בני עוד שבועיים בן חצי שנה ואני אמורה לעבור איתו למטרנה מס 2. אמהה ...יש לי בבית קופסא של מטרנה מס 1 שעומדת להסתיים ומצד שני יש לי 2 קופסאות מטרנה מס' 2 חדשות לגמרי. האם אני יכולה לתת לו כבר מעכשו את המטרנה מס' 2 או לחכות ליום הולדת חצי שנה ואז להתחיל? בכלל האם המעבר צריך להיות הדרגתי או שהילד לא אמור להרגיש בשינוי ? ולחילופין האם אפשר לתת לו מטרנה מס 1 כמה ימים אחרי שהוא חצי שנה או שאסור לגמרי? אני שוקלת אם לתת לו ממחר את המספר 2 .. תודה ושבת מקסימה

hirshfe

New member
ילד זה לא מתמטיקה

אני הייתי קונה עוד קופסא של אחד ושהיא נגמרת פשוט עובר ל-2 לא משנה עם זה כמה ימים לפני או כמה אחרי אתה גם יכוה לעבור מעכשיו, ברגע שהקופסא ההיא תגמק בכל מקרה, אל תערבבי פשוט תעברי

הילית111

New member
תודה

ברור לי שלא לערבב אז אני אתחיל מס 2 כבר ביום ראשון זה אומר שבועים בערך לפני גיל חצי שנה. קופסא מס 1 תיגמר לי מחר בערב

הילית111

New member
ועוד שאלה על כיסא אלפא אומגה עילית של קוסקו..

כיסא אלפא אומגה עילית של קוסקו לאחר המלצות חמות שקראתי על כיסא בטיחות אלפא אומגה עילית (התלבטתי בינו לבין הטריומף אבל החלטתי עליו ) פנינו לחנות למוצרי תינוקות ידועה בהוד השרון על מנת לרכוש אותו לפני שהגענו ביררתי בטלפון והוא אמר שיש להם את הכיסא אלפא אומגה עילית. אממה... כשהגענו המוכר מראה לנו כיסא שרשום עליו במקום אלפא אומגה עילית רשום Safety 1 או Safety 5 לא זוכרת בדיוק משהו עם Safety .. ולדבריו זה הכיסא שאנו רוצים אלפא אומגה עילית. כששאלנו למה לא רשום על הכיסא אלפא אומגה הוא התחיל להתפלפל שזו חברה בת שקשורה לקוסקו והתחיל לפרט לנו מין אילן יוחסין כזה של חברות שדי עורר אצלנו ספקות.. ולא הבנו מה הולך פה? מישהי מכירה את הסייפטי הזה ? האם אכן מדובר על כיסא אלפא אומגה עילית או יש פה איזה טריק? האם על הכיסא צריך להיות רשום אלפא אומגה עילית ולא שום דבר אחר על מנת שנהיה בטוחים שאנו קונים את הכיסא שהומלץ עליו כה רבות? חשוב לנו לקנות רק את הכיסא הזה ולא כיסא דומה.. או כיסא של חברה בת וכו וכו .... אשמח לשמוע ממי שמכיר ויש לו את הכיסא מה צריך להיות רשום על הכיסא. תודה ושבת קסומה

michaca1

New member
ניסה למכור לך משהו אחר

על האלפא אומגה עילית כתוב בצורה ברורה אלפה אומגה עילית. מה שהוא הראה לך זה כסא אחר. לא שיש בו משהו רע פשוט זה ממש לא מה שאת מחפשת. תיכנסי לאתר של קוסקו ותוכלי לראות בדיוק במה מדובר.

למעלה