או - גברת "תואר שני" גם כאן...
אני חושב שרוי הבין אותך מצויין, ונסיון הזיגזוג שלך משעשע. את מחפשת עבודה לא חוקית. כתבת את זה בצורה הכי ברורה וחד משמעית שאפשר בפורום המקביל במערכת אחרת.. אעתיק לכאן את השאלה שלך בפורום האחר, ואת התשובה שלי שם: מה שאת כתבת שם (שסותר את מה שאמרת פה) זה: "הבנתי שאחרי 3 חודשי עבודה ניתן להגיש בקשה לאישור עבודה- אני בעלת תואר 2 ואם אני עובדת במשהו שקשור לתואר בד"כ נותנים... יש מקומות ישראלים שמעסיקים תחילה ללא אישור.. " ומה שכתבתי לך שם בתגובה: "נשמע לך הגיוני, כאדם משכיל, ששילטונות ארצות הברית יעניקו פרס בצורת אישור עבודה לאנשים שעברו על החוק ועבדו בצורה לא חוקית במשך 3 חדשים? אז הינה, אסביר לך במילים פשוטות שגם בעל תואר שני יבין: לעבוד בארצות הברית בלי אישור עבודה זו עבירה על חוקי ההגירה הפדראליים. אדם שעבר על חוקי ההגירה הפדראליים פסול אוטומטית מלקבל כל סוג של ויזה לארה"ב - ומאבד אוטומטית כל ויזה שיש לו. אדם שיבוא לשלטונות ההגירה ויגיד להם "עבדתי באמריקה 3 חדשים ללא אישור - עכשיו תנפיקו לי אישור עבודה" ימצא את עצמו על מטוס חזרה למקום שממנו בא (אחרי תקופת מגורים קצרה ב"קלאב FED") - ועל הויזה שהיתה לו בדרכון תהיה חותמת ביטול שחורה. אף מעסיק שומר חוק בארה"ב - ולא משנה אם הוא אמריקאי, ישראלי או הינדוסטאני - לא ישכור אדם ללא אישור עבודה - כי החוק מחייב מעסיק להשתמש במערכת E-VERIFY (תחפשי בגוגל מידע עליה) כדי לוודא שלעובד מותר לעבוד בארה"ב. מעביד שאינו עושה זאת - הוא עבריין בעצמו. מי שסומך על הבטחות של עבריינים שהם "יסדרו לו אישור עבודה אחרי 3 חדשים" - נופל לאחת משתי הקטגוריות: אדם תמים מאוד או אדם, אהממ... "לא חכם". ורק כדי להסיר בליבך ספק: אף מעביד לא ישכור אדם בלי אישור עבודה למישרה שדורשת השכלה של תואר שני. אנשים בלי אישור עבודה מוצאים עבודות שחורות - עבודות נקיון, עבודות מלצרות, עבודות רוכלות ("עגלות"), עבודות "גב חזק" (סבלות, מנעולנות) - שאותם יכול לעשות כל אדם שגמר כיתה ד'. "