מעבר ללונדון

danal5

New member
מעבר ללונדון

היי,
בן זוגי ואני (אנחנו לא נשואים) מעוניינים לעבור ללונדון בסוף הקיץ. המעבר הוא בשל עבודה של בן זוגי (relocation לשלוש שנים). לבן זוגי אין דרכון אירופי.
אני תוהה מה אני יכולה לעשות בזמן הזה (יש לי שני תארים ואני עובדת במקצוע חופשי בארץ).
אני חושבת שכנראה בספטמבר 2013 אני אתחיל ללמוד באוניברסיטה בלונדון, השאלה שלי היא האם אני יכולה לעבוד עד אז?
תודה

tch111

New member
גם אם לבן זוגך היה דרכון אירופאי

וגם אם הייתם נשואים לאהיית יכולה לעבוד באופן חוקי, את חייבת שיהיה לך אישור שהייה ועבודהעל מנת לעבוד באופן חוקי.
גם במעבר שלכם לאנגליה את חייבת לארגן לך אישור שהייה חוקי באנגליה, כדאי לך לברר גם בפורום עוברים לאירופה או בשגרירות האנגלית.

danal5

New member
אני מניחה שאישור שהייה זה ממש לא בעיה לקבל

בן זוגי עובר לתפקיד בכיר מאוד באחת החברה עולמית. השאלה היא יותר מה ניתן לעשות בתקופה של (כמעט שנה) עד שאני אתחיל ללמוד.
אני אבדוק בשגרירות אנגליה לגבי אשרת עבודה.עם זאת, אני לא אתחיל לעשות מבחנים של המקצוע שלי כדי לעבוד שם במקצוע. מהן אפשרויות התעסוקה באופן כללי?
מעניין אותי לדעת באופן כללי, אם יש אנשים שעברו עם בני זוגם, במסגרת עבודה במסגרת עבודה של בני הזוג, ולא עסקו במקצוע שלהם?

tch111

New member
לא הייתי אומר שזו לא בעיה, אולם את התשובות

המהימנות ביותר תוכלי לקבל בשגרירות.

mamushie

New member
זה לא מדוייק, אך יפה ששלחת אותה לפורום הנכון

Nobilis

New member
תשובה

בת זוג של אזרח האיחוד שנמצא במדינה אירופית ומממש זכויות אמנה (קרי - עובד, סטודנט, פנסיונר, עצמאי, או סתם חי שלא על חשבון המדינה) זכאית לאישור שהיה ועבודה.

tch111

New member
הם לא נשואים, כך היא כתבה.

האם גם אז היא נחשבת לבת זוגו?

בקר12

New member
תלוי בחוקים הספציפים של כל מדינה.

בבריטניה צריך להראות ניהול משק בית משותף של לפחות שנתיים.

יעלי9

New member
המקום לשאלות כאלו הוא בפורום עוברים לאירופה

מס' 1588.
נשמח לענות לך שם.

למעלה