מעבר ללונדון

Taliga

New member
מעבר ללונדון

היי כולם, בסביבות פסח אני צפויה לעבור ללונדון ואני מחפשת דירה להשכיר באזור צפון/ מערב לונדון. אני יודעת שGolders Green זה מיני ישראל בלונדון אבל יש עוד מקומות טובים שהייתם ממליצים עליהם? תודה!

בקר12

New member
במקרה שלך זה "לשכור" ולא "להשכיר"

חוץ מגודלרס יש הרבה שכונות באזור שיש ישראלים והם סבירות. למשל, הנדון, פינצ'לי ועוד הרבה. מה בדיוק הצרכים שלך? איפה תעבדי או תלמדי?

את מניחה ש-"מיני ישראל" זה מקומות טובים?

שיהיה. מקומות של ישראלים הם בצפון/צפון מערב לונדון עד אלסטרי ובורהמווד מצפון ללונדון.

גוזליה

New member
היי taliga, ברוכה הבאה לפורום.

האם את עוברת לבד/עם משפחה? רוצה לגור לבד/עם שותפים? חשובה לך קרבה למרכז? איפה תעבדי/כמה זמן נסיעה לעבודה זה סביר מבחינתך? חשובה לך קרבה למרכזים יהודיים/ישראליים? חשובים לך חיי חברה/פאבים/נופים/גישה לתח"צ/נסיעה באופניים? כמה כסף יש לך לשלם לחודש? לונדון היא עיר עם יותר תושבים מישראל. כל שכונה שונה בטירוף מהאחרת, ואת יכולה גם לנסוע למעלה משעה לכל כיוון לעבודה, בלי בעיות בכלל. כל הנ"ל זה שיקולים שצריך לקחת בחשבון. בהצלחה!

בקר12

New member
בנוסף התיאור של גולדרס גרין כ"מיני ישראל" הוא

מוגזם - בפועל את יכולה לגור שם ולא להיתקל בכלל בישראלים. נכון, יש שם כמו בכמה שכונות אחרות ריכוז גבוהה יחסית של ישראלים ויהודים אבל הם בכל מקרה אחוז נמוך מהאוכלוסיה הכללית.

גוזליה

New member
בדיוק חשבתי על זה הבוקר

שלדעתי ג"ג הרבה פחות ישראלית מ, למשל, הנדון. וגם מרוב פינצ'לי. ווסט המפסטד למשל הפכה להיות מאוד "ישראלית" לאחרונה..

בקר12

New member
ברחוב שגרנו בהנדון שהיה קטן יחסית אך ממש

במרכז יש כ 70 בתים (או יותר נכון 70 משפחות) ואני יודע שחוץ מאיתנו הייתה ברחוב עוד משפחה ישראלית אחת בלבד. זה נותן קצת פורפורציות על מה זה "מיני ישראל"

baleful

New member
West Hampstead

היא שכונה מהממת, עם או בלי קשר לכמות הישראלים שגרים בה, ולמרותשאני שומע בשכונה עברית די הרבה, חיים בה עדיין המון אנגלים ומהגרים ממערב אירופה בעיקר ופחות מהגרים מזרח אירופיים ועוד פחות מזה אוכלוסיה נזקקת, כי היא נחשבת שכונה יקרה יחסית. לפעמים בשביל שכנים איכותיים צריך לשלם קצת יותר ובנוסף לכל הדברים הטובים שכתבתי, היא גם ממוקמת באיזור 2 על עורק תחבורה ראשי במרחק רבע שעה נסיעה ממרכז העיר ועם שלוש תחנות רכבת שונות ולא מעט אוטובוסים. הצלחתי לשווק את השכונה שלי?

גוזליה

New member
מסכימה לחלוטין- זו אכן שכונה מקסימה

רק הערתי שלענ"ד יותר ויותר ישראלים "מגלים" אותה לאחרונה... אני אישית מתה עליה (ועל "אליס האוס"
).

Taliga

New member
לפני שאתם אוכלים אותי...

אוקי, תנו לי להתחיל מהתחלה: קוראים לי טלי, אני רווקה צעירה ואני מתחילה לעבוד באל-על ובעצם אני אעבוד בנמלי התעופה לוטון והית'רו. לא משנה לי כל כך כמה ישראלים גרים בסביבה כמו שהאיזור יהיה איזור טוב וקרוב לTUBE. כמו שאמרתי זה צריך להיות באיזור צפון/מערב לונדון.

גוזליה

New member
אני לא חושבת שמישהו כאן "אכל" אותך...

השאלות ששאלתי חשובות כי הן רלוונטיות לתשובה שתקבלי. לסכום שאת מוכנה להשקיע בשכירות חשיבות גדולה, כמו גם אם את רוצה לגור לבד/עם שותפים. איזור סוויס קוטג', ווסט המפסטד, איזלינגטון הן כמה שכונות שעונות על הקריטריונים שפירטת

gatissima

New member
המלצה חמה

אל תתעסקי בזה עכשיו. תגיעי ללונדון, החבר'ה מהתחנה יסבירו לך כל מה שאת צריכה לדעת ויעזרו לך להתארגן ולמצוא דירה. אין שום טעם בלהתחיל לשאול מעכשיו באינטרנט דברים כאלה. זה ממש לבזבז אנרגיה ולהעסיק את הראש בדברים לא חשובים. זו דעתי

TrigATUSA

New member
איך תגיעי לעבודה?

אתם מגיעים בתחבורה ציבורית או שתהיה לכם הסעה? את מתכוונת לקנות רכב? יש לך מושג על כמה באופן יחסי תצטרכי להגיע לכל שדה תעופה? השדות האלו מאוד רחוקים אחד מהשני, ומה שיהיה נוח מבחינת מגורים לאחד יהיה לא נוח לשני בהנחה שאת נוסעת בתחבורה ציבורית, אני דווקא לא מסכים עם האיזורים שגוזליה נתנה בגדול, את צריכה להיות קרובה לשתי תחנות הרכבות שמהם יש שירות מהיר לשדות התעופה: PADDINGTON עבור HEATHROW ו ST PANCRAS עבור LUTON תחתית ל HEATHROW לוקחת לפחות שעה. או שתגורי במרחק הליכה מהתחנה או במקום בו יש אוטובוס ליילה קצר יחסית מהתחנה לאן שתגורי (כי בגלל השעות, לא תמיד תהיה תחתית בשעות בה את נוסעת או חוזרת לעבודה) איזלינגטון תהיה לך מאוד לא נוחה ל HEATHROW (ואני חושב שרוב הטיסות יהיו משם) סוויס קוטג', ווסט המפסטד לא מאוד קרובות לאף תחנה אולי MAIDA VALE (קרוב ל PADDINGTON)? אולי כדאי לשקול משהו מערבי כמו HAMMERSMITH, WEST KENSINGTON שיהיה קרוב לך ל HEATHROW, אבל גם על הקו הכחול שנוסע ל ST PANCRAS ?

למעלה