../images/Emo45.gif
אתה בפחות מ 150₪ בחודש (£25 לחודש) יכול לקבל שיחות בלי הגבלה, טקסטים בלי הגבלה, SKYPE ו MSN בלי הגבלה, אינטרנט בפלאפון בלי הגבלה, ובתוספת של בערך £50 לשנה, לא לחודש אלא לשנה (ל SKYPE) תוכל להתקשר מהנייד ומהמחשב לישראל ולאירופה (נייחים) ולארה"ב וקנדה (כל מספר) כולל את אוסטרליה, הונג קונג ועוד - והכל בלי הגבלה. בא נאמר שבפחות מ 600 ש"ח אתה יכול לסדר לעצמך אינטרנט, קו טלפון, פלאפון, אינטרנט בפלאפון עם אפליקציות, שיחות בלי הגבלה כאן בבריטניה ושיחות לישראל ולעוד מדינות - ככה שכל מה שנוגע לפלאפונים ושיחות לחו"ל בריטניה היא ה-מקום הכי זול שאני מכיר, אפילו יותר מארה"ב מבחינת מחירים. תחבורה ציבורית - אם אתה בלונדון אתה ב £16 לשבוע יכול להנות מגישה בלי הגבלה לכל האוטובוסים (WEEKLY BUS PASS) ואתה יכול להטעין את הכרטיס שלך (נקרא OYSTER) אונליין, כדאי שתזמין עכשיו אפילו את הכרטיס, הוא יישלח אליך לישראל ותקבל אותו תוך שבוע-שבועיים (רק תוודא שהמכס בישראל לא יקח לך 38 ש"ח עמלה על זה ששלחו לך את הכרטיס מחו"ל...
סתם אני צוחק אבל הייתה כתבה על זה אתמול בוואלה), יש לך גם אופציה בתוספת £3 (£19 לחודש) לכלול גם את הרכבות התחתית וכו' באיזורים 2-3 ואם אתה רוצה את מרכז לונדון גם כן אז זה מגיע לסכום של £30 בחודש וזה עדיין מאוד זול לדעתי. אם אתה קונה רכב אז לדעתי רק רכב יפני, אבל כל אחד והדעה שלו, לא נראה לי שאתה צריך את הדעות שלנו לגבי רכב. קניות בסופר - TESCO ו SAINSBURY'S ועוד ועוד - המוצרים פה זולים, גם למי שאוכל כשר, אני קונה דג סלמון ענק ב £15 וזה מספיק לכל השבוע לבן אדם אחד, אז תעשה חישוב גם אם אתה מגיע עם משפחה לכאן אתם לא תרגישו חור בכיס אם אתם יודעים כמובן איך לחיות כאן נכון, כי מי שלא מכיר את המערכת יכול לשלם הרבה. מבחינת חשבונות - יש לי גישה לחשבון החשמל (חברת EDF) אני יודע בדיוק כמה אני חייב מתי שאני רוצה, כמה החשבון יהיה, ולא כמו בארץ שפתאום מקבלים חשבון בלי הסבר, אתה יודע בדיוק כמה אתה משלם כאן ולא יעבדו עליך כאן. רק משהו אחד, מבחינת חברתית (SOCIALLY) יכול להיות שבארץ אולי יותר חם ויותר ביחד, כל אחד עם ההשקפה שלו, אז מהבחינה הזאת יכול להיות שתמצא את הארץ יותר טובה אבל צריך להתרגל למקום חדש, אז אף אחד לא יעמוד בשדה התעופה ויחכה לקפוץ ולרקוד כשאתה מגיע... תזכור שכשמגיעים לכאן זה לא ישראל, זו ארץ אחרת לגמרי.