מעבר ללונדון

מעבר ללונדון

שלום, בעלי קיבל עבודה בלונדון ואני והילדים מצטרפים אליו. יש לנו שני ילדים בני 4.5 ו- 3.5, האם מישהו יכול לעזור לי כיצד אני מתחילה לחפש גנים לילדים. האזורים המועדפים (לפי המלצות) הם הנדון וסטנמור. אני מעדיפה גן ישראלי. אודה לכם על כל מידע בנושא מעבר ללונדון תודה.

גוזליה

New member
חיפוש גנים בלונדון

כשתמצאי תגידי לי גם
מה יהיה מקום עבודתו של בעלך? לפיכך תוכלו להחליט איפה לגור. בן 4.5 סביר שילך כבר לבית ספר, בן 3.5 זה עוד גבולי (תלוי באיזה חודש נולד, ובכל מקרה- גן הוא פרטי...). למתי מתוכנן המעבר יחסית לשנת הלימודים? את מוזמנת לשאול שאלות יותר ספציפיות ואם נוכל לענות- בשמחה

יותר ספציפי

המעבר מתוכנן לעוד חודש עד חודשיים כך שזה יהיה באמצע שנת הלימודים, לא אידיאלי אבל ניראה לי עדיף לעבור מאשר שהילדים ואנוכי נהיה בלי אישי היקר כל כך הרבה זמן.

גוזליה

New member
התקלת אותי../images/Emo4.gif

אין לי מושג אם ניתן להצטרף לבית ספר באמצע שנת הלימודים (אני משערת ומאמינה שכן, אבל אין לי ממש תשובה חד משמעית לתת לך...אולי מישהו פה בפורום יידע?). צריך ליצור קשר עם בתי ספר פוטנציאליים בסביבת המגורים הייעודית שלכם ולברר את זה. ומסכימה איתך, נתק לזמן רב זה קשה.

אפשר להצטרף באמצע השנה

זה לא הכי נח לילד, לכיתה או למורה (רדגאסטה תמיד מתלוננת כשמודיעים לה על צירוף ילד חדש לכיתה) אבל לא ישאירו ילד בלי בית ספר. כל זה נכון לבתי ספר ציבוריים, בית ספר פרטי יכול לנהל את מדיניות הקבלה שלו.

all change

New member
בעוד חודשיים

אנחנו כבר נהייה קרובים לסוף השליש השני של שנת הלימודים. חופשת השליש הבאה מתחילה ב 1 באפריל (ממש לפני איסטר) ונמשכת כשבועיים ושנת הלימודים הנוכחית מסתיימת ב 23 ביולי. לגבי גן או בית ספר - כמו שגוזליה כתבה, תלוי באיזה חודש חל יום ההולדת של ילדייך. אם השלוש וחצי שלך יהיה בן ארבע לפני 1 בספטמבר 2010 הוא אמור להתחיל בית ספר בשנה הבאה כך שאולי אתם צריכים לחפש כבר בית ספר ולא גן (מה שגם ישפיע על מקום המגורים או לפחות יהיה גורם בהחלטה). אפשר להתחיל באמצע השנה אבל יכול להיות שמקום פנוי יהיה רק במרחק גדול ממקום המגורים ותצטרכו להיות ברשימת המתנה לבית ספר קרוב יותר. יש הרבה מידע באתר המועצה של Barnet http://www.barnet.gov.uk/index/education-learning.htm

פיפוקה1

New member
שאלה

עשיתם בירורים? כמה יעלה שכר דירה? איפה תגורו? את הולכת לעבוד? כמה עולה ביטוח בריאות? אני עתידה לעבור בשנה הבאה והייתי רוצה קצת פרטים קונקרטים.

ממש בתחילת הבירורים

שכר דירה כמו שאת מתארת לעצמך זה מאוד משתנה אבל יקר מאוד, לדוגמא, 4 חדרים (3 חדרי שינה) בהנדון עולה 1600 פאונד. אני מקווה שאני אמצא עבודה אך בטח בחודשים הראשונים אני אקדיש את עצמי לילדים שיעברו טראומה לא קטנה. בעלי כרגע גר באזור שנקרא colindale ואנחנו מחפשים ב- stanmore; mill hill; hendon אלו האזורים שנראה לי שנתכוון אליהם. יותר מזה אני לא יכולה לעזור לך, אני בעצמי הולכת אל הלא נודע.

למעלה