מעבר ללונדון

שארלוט24

New member
מעבר ללונדון

שלום . אני סטודנט להנדסת חשמל ומחשבים בבן גוריון שנה רביעית. הייתי רוצה לנסוע ללונדון לשנה - חצי שנה ולעבוד שם. יש לי דרכון גרמני והייתי רוצה לעבוד בתחום ההיטק אני לא מחפש עבודה מצוינת אני יודע ש Q.A - בדיקות זה משהו שתמיד מחפשים בארץ והמשכורת טובה האם אני יכול למצוא שם משהו בסגנון ? ההייתי גם רוצה לשמוע מה דעתכם על כל העניין והאם יש לכם המלצות למיניהם כיצד ואיפה לחפש עבודה כזו ומה התהליך . אודה על עזרתכם

TrigATUSA

New member
תלוי מה המטרה שלך

ומה הניסיון אם אין לך ניסיון, אתה תתחרה בכל בוגרי האוניברסיטאות המקומיים השנה הגיע אחוז האבטלה בבריטניה בקרב בוגרי אוניברסיטה טריים לשיא של כל הזמנים (נדמה לי שקרוב ל 20%) - במצב כזה הסיכוי שלך למצוא עבודה בתחרות מול בוגרים מקומיים הוא לא גדול אם המטרה היא לחסוך כסף, הייתי אומר שהסיכון גדול מהסיכוי בהרבה אם המטרה היא החוויה, ובשביל זה אתה מוכן קצת להתכלב (לגור עם 5 שותפים), לעבוד בכל עבודה מזדמנת ולחיות מהיד לפה - אז כדאי לנסות אתה יכול להתחיל באתר הזה www.jobserve.com שהוא האתר המרכזי למשרות בטכנולוגיה, ותוכל לקבל רושם מה זמין וכמה עבודה יש

שארלוט24

New member
המטרה שלי:

היא לא בהכרח לחסוך. היא לעבוד בעבודה נוחה ולא מתישה כמו מלצרות או בטחון למה אתה מתכוון בדיוק לעבודות מזדמנות אתה יכול בבקשה לתת יותר פרטים מה אני כן יכול למצוא. תודה

TrigATUSA

New member
עבודות מזדמנות זה מלצרות

עבודה ברשת מזון מהיר עבודה בפאב שטיפת כלים נו, אתה מבין את העיקרון - עבודה מעיקה בשכר מינימום אם אתה רוצה נוחות, ואכן אין לך ניסיון (לא אמרת, אני מנחש), אתה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון הינה כתבות מהחודשים האחרונים http://www.guardian.co.uk/education/2009/jul/02/graduate-unemployment-rise-recession-jobs http://www.guardian.co.uk/education/2003/aug/15/students.schools מצד שני, כתוב שם ששיעור האבטלה הוא רק 6%, מה שלא נראה כל כך גבוה, אז מה אני יודע

שארלוט24

New member
Q.A

אני יודע שבארץ זה התחתית של ההייטק ותמיד אפשר למצוא בזה עבודה והמשכורת די טובה זה בדרך כלל עבודה מונוטונית ומשעממת של בדיקות תוכנה \חומרה . האם אתה מתמצא בנושא הזה והאם אפשר למצוא בזה עבודה. אציין שעדיין אין לי תואר ואין לי ניסיון אבל בארץ ניתן למצוא עבודה בתחום הזה עם הנתונים האלה.

גוזליה

New member
וטריג ענה לך-

לא תהיה לך פה שום עדיפות על בוגרי האוניברסיטאות המקומיים, אולי אפילו להיפך.

mayush63

New member
בטוח ששוה לנסות, לשלוח קו"ח וכו'

אני לא רואה מה יש להפסיד מזה נסה דרך סוכניות השמה, ולא ישירות אצל חברות; זו גם הדרך המקובלת, והם גם יעזרו לך להתאים את ה-CV לדרישות המקומיות. אם לא יכולים להמליץ לך כאן על שמות סוכנויות המתמחות ב-IT (באילו אזורים אתה מעוניין?), שלח לי מסר ואני אנסה לשאול בשבילך.

OppKnox

New member
Some Suggestions

Hi Sharlotte Well firstly you are in a very fortunate position having a german passport. As such you could even do a job search from Israel via the major job sites like monster. Most of these sites with jobs in the UK have a question if you have permission to work in the UK, and if you tick no, they will not even look at your CV. Saying that it is always easier if you are there adn can go in to try and meet people, but I would start looking over the internet first and to make sure to put in a cover letter that you have a german passport and have permission to be working in the UK. If you still dont find anything on monster then you should just search in Google "QA Jobs in the UK" and I am sure that will give you some good results. Best of luck

TrigATUSA

New member
לא יודע מאיפה הפוקוס שלך על MONSTER

האתר ההוא לא שווה כלום בשוק העבודה הבריטי ובעיקר לא בטכנולוגיה

OppKnox

New member
Just a Suggestion

Dear TrigATUSA, I am not focused on the site at all, I used it as an example which was clearly stated in my post along with the suggestion to carry out a google search for other similar types of site, along with a suggested keyword search as well. My business is in immigration and not in recruitment and as such I only made a suggestion on her possible options. If this is not a good site for IT in the UK, maybe you can suggest some more appropriate sites, I do know that there are quite a few in the UK, just monster used to be the biggest. I also agree with Maya's post that she should start sending off her CV, she has nothing to loose, only something to gain.

TrigATUSA

New member
תראה, אני מבין שיש לך עסק

ושאתה מנסה לייצר לך ביזנס על ידי השתתפות בפורום אבל היה מנומס אם היית נותן עיצות בנושאים שאתה מבין בהם ונמנע מלתת עיצות בנושאים שלפי עדותך אתה אתה לא מבין בהם להראות שוב את החתימה הפרסומית שלך היא לא ממש סיבה טובה לענות אם אתה טולח מישהו בכיוון הלא נכון אתה סתם מבזבז את זמנם אם אתה לא מכיר אתרים טובים בבריטניה, אל תמליץ (פעמיים באותו פוסט) על אתר שאתה לא מבין בו גם להמליץ על חיפוש מודעת עבודה דרך חיפוש בגוגל נשמע לי טיפה'לה הזוי ממש בעמוד הנוכחי כבר עניתי על השאלה לגבי אתרי עבודות טכנולוגיה בבריטניה

OppKnox

New member
Response

Dear Trig, I tried to reply to you privately as I do not believe in flaming in forum threads, if you would be kind enough to provide me your e-mail address I will be happy to send you my thoughts on the subject above. I apologise if I have angered you with my post, it was done in good intentions with the purpose of helping someone, as I said this is not my field, but I think my post lead to you posting a suggestion and some other people also posting some suggestions, so hopefully this person still got something out of it. Kind Regards

OppKnox

New member
Here is a google query

As mentioned, unfortunately this is not my field, but after performing a quick google search these were the results. Hope this helps. Regards, Mike

למעלה