מעבר ללונדון

GILISAN6

New member
מעבר ללונדון

שלום , אני אשמח לעזרתכם , אנחנו זוג צעיר עם ילד המעונין להגר ללונדון , בעלי עוסק בנדלן יש לו תעודה , מישהו יכול לענות לי , 1. איך מתחילים לחפש עבודה בלונדון מהארץ ? 2. חברת נדלן ישראלית שמחפשת עובדים ? 3. האם המשבר פגע שם ?? 4. אם אנחנו טסים ל"טיול" ןמחליטים להישאר האם אפשר למצוא עבודה ? תודה אני אשמח למענה ...

smaak

New member
אולי כדאי שתתחילו מהמאמרים

וכמובן תנאי סף כמו אזרחות של אחת ממדינות האיחוד. לגבי שאלה מספר ארבע- אם אתם טסים ל"טיול", ז"א- מצהירים שאתם תיירים, ואז נשארים או עובדים באופן בלתי חוקי- סיכויים אפסיים.

TrigATUSA

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo43.gif

יש בפירוש שפל בתחם הנדלן המשבר יותר גדול בנדלן מסחרי מאשר בנדלן פרטי אבל גם מחירי הדירות במקומות רבים ירדו, ומספר הדירות הנמכרות בשפל של הרבה שנים

eyshap

New member
לונדון כבר לא מחכה לאף אחד

המשבר הכלכלי בלונדון יותר קיצוני מאשר בהרבה מקומות באירופה מאחר והעיר הזאת הושתתה על בנקאות ונדל"ן שני תחומים שסבלו את הקריסה הרצינית ביותר. עם זאת עדיין יחסית יקר להגיע ולחיות בה ללא עבודה. אני לא הייתי ממליץ לאף אחד לעשות את זה (חוקי או לא חוקי) עד שלא ברור מראש שיש לו מקום עבודה מסודר. חבר שלנו הגיע לעיר עם מקום עבודה מסודר וחוקי, הוא מצא דירה (זוג נשוי), וחודשיים אחרי כן סגרו לו את החברה, והוא נשאר תקוע עם חוזה לשנה בדירה שהוא לא יכול לממן. אכן תקופה מוזרה

תשובות זריזות

1. מתחילים לחפש באינטרנט. קשה מאד למצוא עבודה במקום מסויים בלי להגיע לשם. כל שיחות הטלפון והוידאו קונפרנסינג ועדיין רובם המכריע של המעסיקים יתנו את העבודה למי שהם פגשו פנים אל פנים. 2. לא מכיר. לא ידעתי שיש חברות נדל"ן ישראליות בלונדון. אני מניח שאם תנסו באיזור גולדרס גרין/הנדון יהיו שלל חברות בבעלות ישראלית. 3. כן. באופן קשה. קראתי היום בעיתון שהיתה עליה ברוכשי הבתים בחודש פברואר ועדיין מדברים על מספרים נמוכים משמעותית לעומת השנה שעברה. 4. הסיכויים לכך נמוכים ובגלל שלא תוכלו לספק מספר ביטוח לאומי סביר להניח שגם אם תמצאו עבודה במקום מסודר לא תישארו בה מעבר לחודש הראשון. עבודה ללא אשרה היא עבירה פלילית ברת מעצר וגירוש.

U K 1

New member
בנוגע לשאלה 4

תצטרכו ויזה. יש לי איש קשר שיכול לעזור עם ויזה לאנגליה

למעלה