מעבר ללונדון

ettie2

New member
מעבר ללונדון ../images/Emo113.gif

שלום לכולם! אני אגיע ללא עבודה מיועדת שם ,אחרי מספר שנים כמנהלת אדמיניסטרטיבית בחברות היי טק בארץ, קצת אבודה בכל מה שנוגע לאיך לחפש עבודה בלונדון(יש כבר קורות חיים מותאמים לאנגליה),מצד שני אנחנו כנראה נגיע לישראל בדצמבר אז אני פתוחה לקבלת הצעות עבודה אחרות שם.... אשמח לשמוע תשובתכם, תודה מראש, נ.ב אתמול חזרתי מלונדון ופתאום חם לי בישראל בינואר...חחחח
בעוד חודש וחצי אני עוברת ללונדון לגור עם בעלי לעתיד(הוא אוסטרלי שגר שם ויקבל אזרחות בריטית בסוף השנה),

גוזליה

New member
ברוכה הבאה לפורום.

הצעות עבודה אין כאן בפורום, אבל את מוזמנת לחפש בשרשורים המומלצים (טאגליינס)- יש שרשור טיפים על מציאת עבודה בחו"ל, ושרשור עם אתרים מומלצים בהם מפורסמות משרות. סתם תהיה, כי לא הבנתי מה כתבת: אתם מגיעים בעוד חודש וחצי ואז בדצמבר חוזרים לגור בארץ?

ettie2

New member
תודהההה על התשובה המהירה../images/Emo140.gif

כנראה שכן,אהובי מסיים את חוזה העבודה שלו בחודש דצמבר ואז גם מקבל דרכון בריטי אחרי 7 שנים שהוא כבר חי שם, הוא אוסטרלי ,ואחרי שהוא יסיים את החוזה אנחנו נעבור לישראל או לאוסטרליה ,מה שיהיה יותר נכון עבורנו אני רוצה כבר לחיות יחד איתו ולא לחיות על קו תל אביב -לונדון ולכן אני עושה את המעבר לשם, בתקווה שאני כבר אקבל את התשובה משהגרירות ודברים יתחילו לזוז אני כנראה אצא מכאן באמצע מרץ,מה שישאיר לנו 9 חודשים לחיות יחד בלונדון,ואז מי יודע? נחליט כבר שם לאן אחר כך מה שהכי מדאיג אותי עכשיו זה לא להיות מובטלת יותר מדי זמן,בדיוק קודמתי בעבודה(אדמיניסטרציה בחברת הייטק גדולה בארץ),כן ,תמיד זה קורה בטיימינג הכי לא צפוי..... אבל...מצאתי אהבה ענקית ובגיל 30 היא הרבה יתר חשובה לי מקידום בעבודה..... בביקור האחרון פגשתי הרבה ישראלים ,כך שאני גם מקווה ליצור חברויות חדשות תודה על כל העזרה אתי

שין

New member
בנושא חברויות: פורום "ישראלים באירופה"

שאלות לגבי המעבר, תמשיכי לשאול פה, שם הפורום הוא חברתי בלבד

למעלה