מעבר ללונדון מאירופה

She17

New member
מעבר ללונדון מאירופה

היי יש לי מספר שאלות לפורום
אני ובעלי + 2 גרים כרגע באירופה
בעלי אזרח בריטי. ורוצים לעבור ללונדון.
כיצד אני יכולה למצוא עבודה בתחום של הטמעת מערכות מידע? מהו שכר ממוצע שמאפשר מחייה בלונדון? ( לא במרכז כמובן) מהו הפיתרון הכי זול לגן לילדים?( כי הבנתי שגן הוא מאוד יקר) ומה קורה במקרה של פיטורים? מקבלים משהו? כמו כן מה נהוג לבקש שחותמים חוזה? בעלי לא היה שם שש שנים וחשוב לי להבין מהצד שלי את הכל . תודה רבה מראש!

בקר12

New member
ומה לגבי מה שלא שאלת?

מעבר עם בעל בריטי לבריטניה ייתכן תדרוש לך וילדים (אם הם לא בריטים) ויזה לא זולה, מבחן באנגלית והוכחות להכנסה.
ייתכן שאם גרתם בבמדינת איחוד יחד זמן מה אפשר לדלג על זה. בדקת את הנושא?

She17

New member
קראת את השאלות?

הם בריטים התינוקות. כילדים שנולדו לאזרח בריטי הם אוטומטים אזרחי אנגליה ממה שהבנתי חוץ מכמה טפסים למלא.
אבל זה לא מה ששאלתי

בקר12

New member
גם אם לא עונים לשאלה שלך יש מצב שתלמדי

1. אם בעלך לא נולד או התאזרח בבריטניה כנראה שהילדים לא בריטים. אם בעלך התאזרח או גר באנגליה מעל שלש שנים יש לרשום אותם מה שיותר מהר. בגיל 18 זה אבוד
2. גם אם הילדים בריטים את לא ותשובתי עדיין תקפה.

בקר12

New member
תיקון: אם בעלך התאזרח בבריטניה אז אני

מניח שהילדים אזרחים מלידה כיוון שההתאזרחות שלו קראה לפני הולדתם אבל אם הוא אזרח מלידה ולא נולד בבריטניה אז הילדים לא בריטים מלידה אלא אם כן הוא גר שם מעל 3 שנים ורושם אותם עד גיל 18

She17

New member
נולד באנגליה

בעלי נולד באנגליה וגר שם מעל עשרים שנה
הילדים נולדו במדינה אחרת באירופה
לי עוד אין אזרחות

בקר12

New member
אז את צריכה לדעת שהויזה שלך

לא טריויאלית כי בהגירה לבריטניה את לא מהגרת תחת חוקי האיחוד. בכל אופן, אם אתם מהגרים ממדינת איחוד אז יש כרגע מסלול שלא דורש ויזת בת זוג.
לגבי השאלות האחרות שלך הם מאוד כלליות.
גן עד 5 זה באזור 1500 פאונד לחודש. התחליף הוא מטפלת אבל לא בטוח שזה ייצא הרבה יותר זול
כמו בכל מקום חוזי העבודה אישיים אבל מבחינת חוק פיצויי פיטורין די נמוכים בבריטניה. נדמה לי שבוע על כל שנת עבודה.
לכבי עלויות מחיה יש פה המון שרשורים על לונדון

She17

New member
תודה

השאלה היא האם בחוזי עבודה אישיים
יש דברים מסויימים שנהוג או אפשר לבקש
בנוסף לשכר??
או משהו שהוא כמו קביעות??

בקר12

New member
אולי ביטוח בריאות בריאות

לפעמים CHILD CARE VOUCHERS
בדרך כלל לא מהוג לבקש תקבלי חוזה עבודה ותגיבי (אם בכלל)
קביעות?? לא יודע מה זה בכלל ומי יכול להבטיח לך. אולי לעובדי מדינה יש את זה.

She17

New member
עוד שאלה

אתה אולי יודע במקרה איזה מסמכים אני צריכה להגיש? אני צריכה ויזה או מה בדיוק שאוכל להיכנס לאנגליה אם בעלי אנגלי ויש לנו ילדים כפי שאמרתי?

בקר12

New member
אולי אני יודע אבל איפה התודה?

את מקבלת פה זמן של מומחים פה. אפשר קצת נימוס.

פחות מומלץ להיכנס לבריטניה כאשתו של אזרח בריטי על ויזת בת זוג לפי כללי ההגירה הבריטים לאזרח בריטי.
זאת כיוון שהויזה לאורך זמן יקרה, דורשת מבחן הכנסה וגם מבחן באנגלית ממך. הפרטים פה:
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/v.../citizens-settled/spouse-cp/apply-outside-uk/

אבל, כיוון שאתם כבר גרים במדינת איחוד אירופי אתם יכולים אולי להיכהס דרך המסלול לאזרח אירופי (לא בריטי) המתואר בכתבה המצורפת (התודה ל NOBILIS) שממשלה הבריטית לא יכולה כנראה לסגור
http://www.bbc.co.uk/news/uk-23029195
שווה בחינה

למעלה