מעבר לכתה ז

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo45.gif בהצלחה רבה

תודה רבה מאוד לכל המגיבים, בפורום ו
ובמסרים פרטיים. קיבלתי מכם הרבה חומר למחשבה - במיוחד חיזקתם את ההרגשה שלי שכדאי בכל זאת לבדוק לעומק את נושא כיתת המחוננים, שכה מפחיד אותי. באשר לבתי ספר לאמנויות - עירוני א אכן היה האופציה שחשבנו עליה, אבל יותר ויותר אנו שומעים רעות על בית הספר, גם מילדים שלומדים שם ושאנו מעריכים את דעתם. בכלל זה רעות על מגמת המוסיקה. מה שכן, תלמה ילין, בכיתה ט, עשויה להיות אופציה - אבל עד אז... אלוהים גדול... לביה"ס לאמנויות [קמפוס אריסון] היא לא רוצה להצטרף, וממה שאני יודעת על בית הספר אני מבינה אותה... ובכל מקרה - שוב תודה, התגובות שלכם עזרו לי לאוורר קצת את הקיבעון המחשבתי שלי - במשך שנים הייתי כלכך משוכנעת שעירוני ד מחוננים זה רע בשבילה, ורק בתחילת השנה הזו פתאום קלטתי שאני מחליטה על סמך אפס מידע והרבה דימויים. כך שבאופן אבסורדי ואירוני [שלא לומר פאתטי] אני עומדת עכשיו בפני המשימה של לשדל את בתי לבדוק את האופציה הזו, אחרי שכל הזמן דיברתי נגדה. למזלי, במקום שהורים עושים שטויות, יש לפעמים ילדים נבונים מהם, ובתי מתייחסת לדברים בהרבה יותר עניינית ומתוך כוונה לבדוק ולבחון ולשקול דברים לגופם ולא לאור ההבלים שאמה מהבילה עליה...
בהצלחה רבה
ורק כדי שתרגעי - כולנו פולניות באותה מידה. העיקר שאנחנו חושבים ומנסים לעשות להם הכי טוב והכי פחות לטעות טעויות לא הפיכות.

תמיר1991

New member
להמשיך לעירוני ד'.

מעבר לכתה ז
בתי מסיימת השנה את כתת המחוננים ב"גרץ", ת"א. למזלה הגדול מאוד, היא למדה/לומדת בכתה נפלאה, עם ילדים "נורמלים" לגמרי ולא תחרותיים, ועם מחנכות שמצליחות לתת "קונטרה" לשיגעון ההאצה. כעת היא אמורה להחליט על מסגרת לתיכון. יש לנו ולה רתיעה גדולה מהמשך מסגרת המחוננים בעירוני ד'. מצד שני, אנו מתלבטים לגבי התיכון המתאים. חשוב לנו שתישמר בו רמת לימודים סבירה פלוס ושגם יהיה בו איזה שאר-רוח. למישהו יש אולי איזה טיפ?
להמשיך לעירוני ד'.
בתור בוגר גרץ [מחזור 2003] שעלה עכשיו לתיכון של עירוני ד', אני יכול להגיד שהוא המשך נהדר לתוכנית של גרץ, עם ילדים חדשים שמעשירים את האווירה בכיתה ויש חיבור לא רע עם השכבה כבר בשנה הראשונה. רמת הלימודים, אין צורך לציין, גבוהה ופנטסטית. בכל מקרה, אני חושב שד' הוא פתרון נהדר עבור בתך, במיוחד בהתחשב בזה שמנסיון קודם, מרבית הילדים ימשיכו איתה [סיימנו את כיתה ו' 21 ילדים, היום בכיתה י' 17 מאיתנו יחד עוד מהיסודי] - ואם היא אוהבת את הכיתה אין סיבה לוותר על ד', מה גם שבית הספר לא רע בכלל. בכל מקרה, מי המחנכת שלה עכשיו?
בברכה וערב טוב, תמיר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה