מעבר לכאן

מעבר לכאן

אנחנו כאן ועוד מעט כל זה ייגמר. חשבתם פעם למה באנו לכאן ולאן אנחנו הולכים מכאן? אם לכל עצם בעולם זה יש מטרה משלו שלשמו הוא בא אז למה לנו מרכז היקום והסיבה להתקימות יקום זה אין שום מטרה?! מה יש מעבר??????? אני יודעת ואתם????

אלדר

New member
אם את יודעת רחל...

אז את אולי מוכנה לשתף אותי בידיעתך? לי עצמי יש דעה בנושא למרות שאין לי מספיק זמן להביא אותה כאן זה הרבה ואין לי מוסג איך להביע את הדעה שלי בכתב אבל עדיין אם את יודעת במאה אחוז את יכולה לגלות לי ואם אני לא יסכים או יראה משהו לא נכון אפשר להתווכח על זה ועוד משהו קטן רחל יקירה השאלה שלך זו שאלה פילוסופית ואני עד היום לא שמעתי מישהו שהצליח לנצח בכזה דבר אין פילוסופיה בטוחה! כי כל אחד יגיד אחרת אם הוא יגיד זה המציעות אז אפשר לראות מה יצא מזה רחל אבל אי אפשר להגיד שאת יודעת מה שלא בטוח!! בכל מקרה תגלי לי? בבקשה!! ושוב תודה

תשובה ניצחית

אלדד יקירי התשובה היא מוחלטת וניצחית אך היריעה קצרה מלהכיל... מה שכן אני אוכל לתת את קצה המזלג בכך שאומר לך את הכיוון למציאה! כמובן שבכדי להגיע לתשובה אליה אני הגעתי צריך כל אדם ואדם לחקור ולהגיע לכך בעצמו, אך לא אוסיף עוד ופשוט אומר מלה אחת: חקור את יהדותך!!!!!!!!!!את שורשיך הראשונים, את סיבת חייהם ומהלכו,(לא מספרים אלא חקירה שורשית ועמוקה ), ומשם תגלה דברים שלא ידעת...

אלדר

New member
אההה אוקי הבנתי את הכוונה...

שלך אז דבר ראשון שמי הוא אלדר!! ELDAR אם זה יותר קל לך לקרוא ואני מעדיף שתקראי לי בכלל TKSR בלבד זה רק דבר אחד דבר שני אני מבין אותך אבל עדיין למה את מתכוונת בדבריך אלה: ``יהדותך`` את זה לא הבנתי! התכוונת לדת? או יעד הנשמה?? למה הכוונה? אם ליעד הנשמה אז זה יותר קל להבין אבל אם זה קשרו לדת! אז תוותרי מיד על הסיכוי שלך אין לי דת ולא איתה לי כזו כבר הרבה זמן!! (רק אם יש דת כזו ``אין דת`` את מכירה אחת כזו???) ועוד דבר אין לי זמן כרגע לחקות את היעד או הדת שלי!! יש לי דברים יותר חשובים לעשות בזמן עכשיו אולי אני יזכר בזה עוד כמה שנים ואז יהיה לי זמן לזה אבל לא עכשיו בפירוש לא עכשיו הדברים שלך היו אולי נכונים (אם זה ``דת`` אז הם לא נכונים!!) אבל אין לי זמן לחקור אותי עכשיו והדברים שלך קצת יותר מידי מעורפלים בשבילי!!!! אז אני יוותר על זה לזמן הקרוב רק אל תפגעי מהדברים שלי כי אין לי זמן ורצון כרגע (אני פשוט עדיין לומד ויש לי את כל החיים לפניי?? או שאולי אין לי את כל החיים בכלל ורק כמה ימים או שנים ספורות?? מי יודע??? בכל מקרה זה לא יקרה בזמן הקרוב של השנתיים הקרובות מעכשיו אז אל תעלבי אבל אני רוצה להגיע ליב` ולעבור את הבגרויות שלי ואז אני יחשוב מה הלאה ומה אני יעשה לא לפני זה!! אז תודה לך בכל אופן אל התשובה המעורפלת שלך (לא שהיא עזרה לי כל כך) ותודה בכלל שניסית לעזור בבורותי הקטנה ובעקשנותי (או אולי לא) תודה וכל טוב לך בשבוע זה אור ואהבה לכולם שלכם tksr

למעלה