אז ככה: כמה עצות:
אני עברתי לגור בחו"ל לשנתיים עם בעלי (אנחנו פה בשליחות) ותינוק בן 4 חודשים דאז. ככה שהיה יותר קל, כי עוד לא היו לו משחקים אהובים, או מיטה מוכרת וכאלה. אז א. אם אתם שולחים מכולה, תחשבו טוב טוב מה לשים בה. זה ברור שתשימו בה למשל את מיטת התינוק, אבל לגבי צעצועים למשל, הייתי לוקחת מיגוון רחב שלהם במזוודה. במיוחד כאלה שהוא הכי אוהב. אפשר אפילו איזה סדין עם ריח מוכר, או תומך ראש, או כל דבר שיזכיר לו את המיטה שלו, גם בזמן שהוא ישן על מיטה זמנית. נושא האלבום עם התמונות של המשפחה מאוווווווד חשוב. והייתי ממליצה לכם גם להצטייד במצלמת אינטרנט. זה יהיה כנראה הקשר שלכם עם המשפחה בארץ ויעזור לילד ולכם להתגבר על הגעגועיפ. ויש כאלה. המון. מניסיון. ולדפדף איתו באלבום, ולספר לו סיפורים על בני המשפחה, ולהזכיר לו חוויות שעבר איתם, וכל מה שאפשר. אם אתם לא לוקחים מכולה אלא מתכוונים לקנות רהיטים שם ומיטה חדשה לילד וכו', אז אולי כדאי לשתף את הילד בעיצוב החדר. לתת לו שיבחר את המיטה עבורו למשל, או כל דבר שיעזור לו להרגיש שייכות לחדר החדש שלו. זה מה שעולה לי בראש כרגע, ואני מזמינה אותך להצטרף לפורום "להיות הורים בחו"ל " של תפוז שבו גם אני נמצאת, פורום משפחתי, כיפי ותומך, ומקבל גם בשמחה גם כאלה שעוד לא ממש בחו"ל אבל מתעתדים לעבור. שם בטאוח תקבלי עוד המון רעיונות אחרים מהורים שלהם יש ילד בגיל של בנך. מקווה שהצלחתי לעזור טיפה. המון בהצלחה במעבר.