מעבר לחדר חדש..
שבת נפלאה לכל חברי הפורום.. זו הפעם הראשונה שאני מבקרת כאן (מקווה שזה יהפוך להרגל), נהניתי מאוד מקריאת המאמרים, מההמלצות, מהיחס (אביבה, קבלי ח"ח
), ובכלל מהפורום! איפה אני אתחיל? חיפשתי כבר כל כך הרבה, רעיונות, טיפים, אבל אני לא מצליחה למצוא תשובה שתספק אותי ואת צרכיי. קודם כל יש לי שאלה קטנה.. מה קשור תאריך הלידה לעיצוב החדר? זה משנה משהו? אז ככה, אני מתגוררת עדיין אצל ההורים, יש לי קומה מתחת לבית, ועכשיו התכנון שלי הוא לעבור לחדר חיצוני יותר, שהוא באותה הקומה רק עם יותר פרטיות, החדר הוא גדול ומרוחב, מרובע, יש שתי כניסות לחדר, אחת חיצונית (מהרחוב) והשנייה היא כניסה לבית. שתי הכניסות לחדר ממוקמות בכיוון מזרח, יש חלון אחד שנמצא ליד הדלת החיצונית.. אני חיילת משוחררת, ועוברת עלי תקופה לא קלה, תמיד הייתי בחורה מאוד שלווה, הכל חלף מעל לראשי, לקחתי דברים בקלות, נהניתי מהחיים, אבל עכשיו אני מרגישה שהלכתי לאיבוד איפהשהוא, עכשיו יש לי שני חדרים, אחד לשינה והשני חדר מחשב וטלוויזיה, בשניהם זה לא מרגיש לי יותר כמו הבית, כמו המקום שלי, מעין זרות כזו. אז החלטתי לשנות אווירה ומיקום, אני מקווה שאוכל למצוא כאן את התשובה, בחדר שאני אמורה לעבור אליו ההתחלה היא מאפס וזה מרגיש לי נכון. קצת קישקשתי, אבל אני לא יודעת כל כך איזה מידע אני אמורה לספק על מנת להגיע לפיתרון הנכון ביותר. איפה מומלץ למקם את המיטה, את חדר השירותים, המטבח, שולחן עבודה?? אני גם מארחת המון ואני רוצה שתהיה לי מעין פינה כזאת שתשרה אווירה נוחה ונעימה למי שימצא שם. חשובה לי מאוד השלווה, מה לשים בחדר על מנת להגיע אליה? נראה לי שקצת הסתבכתי בתוך עצמי, מקווה שתוכלו לעזור, ואם יש עוד איזה משהו שפיספסתי, אני אשמח להשלימו.. שיהיה יום מדהים לכולכם..
שבת נפלאה לכל חברי הפורום.. זו הפעם הראשונה שאני מבקרת כאן (מקווה שזה יהפוך להרגל), נהניתי מאוד מקריאת המאמרים, מההמלצות, מהיחס (אביבה, קבלי ח"ח