מעבר לזוועה, איך נקרא לתופעה כזאת? זנות אידיאולוגית? החפצה? או שהיא סתם רצתה, כמו כולן, להיות פצצה?
ג גנגי New member 14/1/04 #1 מעבר לזוועה, איך נקרא לתופעה כזאת? זנות אידיאולוגית? החפצה? או שהיא סתם רצתה, כמו כולן, להיות פצצה?
א אטיוד5 Active member 14/1/04 #2 לא רק שהיא פצצה ... היא גם מתקתקת. [טוב, טוב, תהרגו אותי. לא מצחיק]
י ירחמיאל פגע רע New member 14/1/04 #3 על מה את מזדעזעת? בגלל שהיא אישה? הרי כבר התפוצצות במקומותינו אדם או שניים. לא? מעניין מה מחכה לה בגן עדן. יכול להיות ש72 בתולים חרמנים מנקבים בגופה חללים חדשים?
על מה את מזדעזעת? בגלל שהיא אישה? הרי כבר התפוצצות במקומותינו אדם או שניים. לא? מעניין מה מחכה לה בגן עדן. יכול להיות ש72 בתולים חרמנים מנקבים בגופה חללים חדשים?
י ירחמיאל פגע רע New member 15/1/04 #9 ואילו זה היה גבר, גם היינו מחפשים? איכשהו, אנשים מזדעזעים יותר כאשר אישה עושה את זה. היום בעבודה שלי זה היה מאוד מודגש.
ואילו זה היה גבר, גם היינו מחפשים? איכשהו, אנשים מזדעזעים יותר כאשר אישה עושה את זה. היום בעבודה שלי זה היה מאוד מודגש.
I Idan91 New member 14/1/04 #6 שמעתי שבגן עדן היא תוכל לחזור לבעל שלה, או הבעל האחרון שלה, או לא יודעת מה.