מעבר להולנד

shiprr

New member
מעבר להולנד

הוצעה לי עבודה בהולנד וביקשו ממני ציפיות שכר, מכיוון שאין לי מושג מה עלות המחייה בהולנד אמרתי שאני צריכה לברר. אני בעלת תואר שני בהנדסה ורציתי לדעת על משכורות ממוצעות למישהו במקצוע שלי בהולנד וכן על עלויות המחייה בהאג ואמסטרדם, כל אינפורמציה תתקבל בברכה.

juky10

New member
מצטרף לשאלה...

בינתיים גיליתי ששכר דירה באמסטרדם יכול להיות יקר מאוד, אתה יכולה לבדוק באתר הזה. יש אפשרות לחיפוש גם בערים אחרות בהולנד, לטווח קצר ולטווח ארוך.

shiprr

New member
תודה

אני מחפשת באיזור האג ויש שונות ענקית בים המחירים ולך תדע איזה איזור טוב אבל נתנו לי איזושהי הערכה. מה המחיר בסביר באמסטרדם לדירת 2 חדרים אגב?

juky10

New member
תשובה בפנים

ראשית, כדאי לך מאוד לעשות חיפוש באתר, הוא מאוד נוח, אפשר לראות את המיקום של הבית במפה וזה עוזר אם את מכירה את השכונות והאיזורים (אני לא מכיר) ורוב המודעות הן בשפה האנגלית. ממה שראיתי באתר (יש קישור בהודעה הקודמת שלי) המחירים מתחילים מ-800 יורו בערך. בחלק מהמודעות שבאתר רשום אם המחיר כולל מים, חשמל וגז, אך ברובן זה לא רשום. אולי מישהו יכול לספר על האיזורים היותר מוצלחים ולכוון את החיפוש. מידע נוסף בקשר ליוקר המחיה, משכורות ממוצעות בענף ההיטק, מיסים שונים וכו' יתקבל בברכה.

למעלה