מעבר לדירה חדשה

מעבר לדירה חדשה

שלום לך אביבה היקרה אני עומדת לעבור לדירה חדשה שרכשנו מהקבלן, קיבלנו את הדירה באיחור של שנה וחצי, נגרם לנו המון עוגמת נפש והרבה עצבים וזה גרם גם למריבות ביני לבן זוגי כי אני הייתי נגד קנית הדירה והוא בעד. הבעיה שלי היא שעכשיו אני בכלל לא מתלהבת מן המעבר ולא מתחברת וממש "ירד" לי כל החשק אך אין לי ברירה וחייבת להשלים עם המצב. שאלתי היא מה אני עושה במעבר לדירה החדשה כדי לעבור בצורה חיובית עם אנרגיות טובות, האם יש חפצים או דברים מיוחדים שניתן לעשות כדי להרגיש טוב בדירה ולהזרים אנרגיה מרגיעה וטובה? אודה לך מאוד על תשובתך המהירה, המעבר בעוד שלושה ימים. בתודה מראש שנטי

tsiporganeden

New member
אני כבר יכולה לתת לך עצה, לפני שאת

מעבירה סיכה שיטפי את כל הבית במים ומלח, המינון הוא על דלי מים פחות מחצי כוס מלח, את המינון הנכון בקשי מאביבה, לי היא אמרה שחצי כוס מלח זה יותר מדי, לא יודעת כמה זה מינון נכון, אביבה כמה זה מינון נכון?.

שנטי, יש במאמרים או בטאגליינס

מאמר עם הוראות לטיהור. יש עוד מאמרים שכדאי לך לקרא בפורום. אם תחכי בסבלנות אתן עוד דברים רק ש... עכשיו אני יוצאת. אז יום נעים בינתיים

תודה לך אביבה

תודה לך אביבה ותודה גם לחברי הפורום המקסימים. קראתי את המאמר על הטיהור ,האם גם לדירה חדשה מהקבלן צריך לעשות את אותו ההליך?הזמנתי חברת ניקיון לפוליש, האם לעשות טיהור לפני או אחרי? אודה לך מאוד על עוד רעיונות שבת שלום לכולם שנטי

כן, כדאי לעשות את הטיהור

אחרי הפוליש, ממש כשהכל נקי נקי, ומוכן, לפני הכנסת החפצים לדירה. עוד רעיונות...מחר לילה טוב

tarami

New member
מי החוצפן../images/Emo46.gif

הזהירי אותנו על מנת שחברי הפורום לא יפלו בפח גם מי הוא היזם/קבלן שהעז לדפוק איחור שכזה ובאיזה פרויקט??

למעלה