מעבר לדבלין

reutgara

New member
מעבר לדבלין

שלום לכולם קיבלתי הצעת עבודה לרילוקיישן לדבלין ואשמח לקבל מידע.. שכר - השכר המוצע הוא 58000EUR לשנה, האם זה יאפשר לי רמת חיים סבירה? אוכל לחסוך ממשכורת כזו? דירה - העבודה באזור Cabinteely, אבל ארצה לגור יותר קרוב למרכז העיר. איפה כדאי לחפש כדי להיות מספיק קרובה לתחבורה ציבורית אבל שלא אחשוש להסתובב לבד ברחוב (אני עוברת לבד)? שכירות - האם מקובל שבעל הבית דואג לכל בעיה בדירה או שמרגע שהדירה הושכרה המשכיר אחראי לכל נזק? טיפים - אשמח לקבל טיפים על דברים נוספים שכדאי לקחת בחשבון לפני חתימה על חוזה.. תודה

nir2422

New member
רמת חיים זה עניין אינדיבידואלי

אבל מדובר בשכר בהחלט גבוה, ואלא אם כן את חיה ברמת חיים של ראפר מלוס אנג'לס, הוא יאפשר לך לחיות כאן בנוחות גדולה (במיוחד שאת לבד). האיזורים שנחשבים מסורתית לטובים נמצאים ברובם מדרום לליפי. אלה הם 4,6,6W,14 ואולי יש עוד כמה אבל אני לא מכיר. רוב השכונות באיזורים הללו הן ממש טובות. מצפון יש את שכונת קלונטרף בדבלין 3 שהיא מקסימה. אני לא מכיר את האיזור שבו נמצאת העבודה שלך, אבל התחבורה הציבורית כאן היא לא משהו. רוב האוטובוסים נוסעים מהשכונות למרכז העיר, אבל לא כל כך בין השכונות. את צריכה לבדוק מה אפשרויות התחבורה הציבורית באיזור העבודה ולאן עוד היא מגיעה. חוץ מאוטובוסים יש גם חשמלית ורכבת פרברים ואולי אחד מהם גם עובר ליד לגבי נזקים, לא היו לי יותר מדי עד עכשיו, אבל כשקרה משהו אז בעל הבית תיקן (לא יודע אם זה משליך לגבי כולם. שלי פשוט נשמה) זה אתר מעולה לחיפוש דירה ע"פ איזור. http://www.daft.ie/ מקווה שעזרתי במשהו וברוכה הבאה לדבלין

nir2422

New member
בדקתי את האיזור

וזה נמצא קרוב לאיזורים שנמצאים מחוץ למרכז העיר אבל הם מאוד נחמדים למגורים, כמו Dun Laoghaire, Blackrock ויש מהם אוטובוסים לאיזור העבודה שלך אז אולי כדאי לחפש דירות גם בהם

למעלה