מעבר לבריסל

tch111

New member
טוב, אם אתה יודי טוב ממני אז אנא עזור לי

וספר לי מה המניעים הנסתרים השלי.
ואצלנו החזירים צוהלים משמחה.

forglemmigej

New member
אצלנו הטחינה

או כמו שהדנים מכנים את זה טרינה כי אין להם האות חית בשפה היא ממוצא לבנוני וממש לא טעימה, יש בה משהו גס וחמצמץ מדי לטעמי ,הרי מה זו טרינה כולה גרעיני שומשום אז כנראה תלוי באיזה גרעינים משתמשים להכנתה. בארץ הקטניות די משודרגות ומהונדסות ולכן טעמן עדין ומתקתק יותר, אותו דבר עם גרעיני חומוס אני תמיד מביאה מהארץ (היבשים כמובן).
גם הכוזברה והפטרוזילה פה לא משו ולכן הטעם שרגילים לו מהארץ לא מגיע למה שרגילים ולא נתחיל לדבר על טעם הלימון של קרטון כל המרכיבים האלו להכנת ממרח חומוס משנים את פני התמונה.
קניתי אצלם כמה פעמים ירקות ופירות אבל טעמם לא היה שונה מאלו שבסופר אז שילכו לחפש.
באשר לבשר זה מוזר מה שאתה מספר, כל מי שמציג בשר בתצוגה חייב רישיון וטרינרי, משרד הבריאות , עיריה יש לאיחוד חוקים מאד מחמירים עם זה זה לא תלוי חוקים של כל מדינה בנפרד ,הסבה שעלו על בשר סוסים בחודשים האחרונים היא כי התחילו להשתמש בבדיקת דנא והתברר שיש כאלו שמוכרים בשר סוס כבר עשרים שנה ובמיוחד לפיצריות והתברר שבעלי הפיצריות ידעו מזה הם הראו דוחות של משלוחי בשר אליהם וכתוב שם במפורש סוסים.
דוקא היהוד והמוסלמים לא ירמו בענין הזה הרי הם פנטיים לגבי כל טיפת דם.

tch111

New member
קניתי לא פעם טחינה לבנונית, סורית

ואולי תתפלאי טחינה מתוצרת הולנד, עליי לציין שהיו טעימות וטובות לפחות כמו מישראל, לפעמים טובות יותר.
בקשר לבשר, באותה חנות ספציפית התצוגה אותי מגעילה, זה חשוף אומנםבקירור, אך ללא כיסוי, לכן אני מעדיף בסופר מה גם, שכחתי, אנחנו משתמשים הרבה בחזיר, ושם כמובן שאין.

Nobilis

New member
איך, איך הם מעיזים?!

לגור איפה שהם רוצים, ולא רק במקומות בהם החברים שלך לא יראו אותם? חצופים כאלה. ועכשיו בקר12 מספר שגם בישראל הם כבר מתחילים לצאת מהכפרים שלהם?! מזעזע.

tch111

New member
אתה רואה, זה ממש מזעזע.

ניראה אם היית מוכן שלסביבת המגורים שלך יעברו מוסלמים שיסכנו את חייך וחיי ילידיך, אם יש לך וחיי אישתך, אם אתה נשוי, על שהיא לא לבושה בצניעות.
"ההזויים" הימניים הוכיחו זאת בבריכת גורדון בתל אביב כאשר הביאו לשם מהגרים בצבע כהה איך כל התל אביבים שנלחמים למען המהגרים יצאו מהמים על מנת שלא להתלכלך בצבע שחור.

Nobilis

New member
נו באמת...

יש לי בעיה עם מוסלמים שמסכנים את ילדי או את חיי אישתי. בדיוק כמו שיש לי בעיה עם נוצרים שעושים את זה, עם יהודים שעושים את זה, וכו'. אכפת לי מאיך אנשים מתנהגים, לא מהדת שלהם.

tch111

New member
מספיק לי היה לקרוא כתבות בעיתונים אנגליים

איך מתנהגים מוסלמים ברבעים שלמים בלונדון, ומחייבים נשים לשים רעלה, איני מבין מדוע אתהמתעלם מעובדות????
וכן לדבר עם אנגלים, הם לא הזכירו שיהודים או נוצרים מאיימים על חייהם, משונה לא????

Nobilis

New member
מיציתי

אם אתה מתייחס להבלים הללו בתור עובדות, אנחנו פשוט לא חיים באותו העולם. חבל על הזמן של שנינו.

tch111

New member
אם אתה מתעלם או מדחיק זה סיפור אחר

"ההבלים" האלה מתפרסמים בעיתונים מכובדים, אולם משום מה אתה מעדיף כאמור להדחיק או להתעלם.
שבת שלום לך.

Nobilis

New member
הסר דאגה מליבך!

לא פיקפקתי לרגע בזה שיש כאן יותר מקורא Daily Mail אחד.

גוזליה

New member

בקר12

New member
הערבים המשכילים בארץ נוטים להיות נוצרים.

בכל אופן, לי אישית אין בעיה לגור אפילו באותו בניין עם ערבים ואפילו שילדי ילמדו עמם באותו בית ספר.
יותר מטריד אותי החתך הסוציואקונומי ופה לא כל כך אכפת לי אם זה יהודים או ערבים.

tch111

New member
לגור בבית בו חיים ערבים בישראל זה הכי בטוח

לפחות אתה בטוח שלא יניחו מטען חבלה בבנין היות והם עצמם עלולים להפגע.

בקר12

New member
אני רואה שהתנחלת פה. ברוך הבא.

מקווה אבל שעקרות הבית המשועממות מהפורום השכן לא יבואו בעקבותיך. . .

tch111

New member
תודה רבה, נכנסתי בטעות

קראתי דברים שעניינו אותי והגבתי.
הגעתי לבד.

אופפפפפ, יצאה לי כזאת הודעה מעאפנית

אני מאד מאד מאד אוהבת את הרובעים האלה.
הסטודיו שלי נמצא שם ואני אפילו שוקלת לעבור לשם.
אנשים נורמאליים שמחייכים אליך ומדברים בחזרה

בקר12

New member
לפחות תהיה מקורי WOKING

א. נתתי כבר את הלינק הזה
ב. נסיון להראות ימני פתאום לא עובדת כל כך (לפחות לא עלי)

למעלה