מעבר לבולגריה

odedra10

New member
מעבר לבולגריה

שלום רב, קיבלתי הצעת עבודה בבולגריה (סופיה) הבעיה העיקרית שאני לא ממש יודע להעריך את עלויות המחייה שם ואני לא מכיר את הניכויים מהשכר אני גם לא מצליח למצוא באינטרנט יותר מידי מידע מעודכן אציין רק שאני מתכנן לעבור לשם לבד, כלומר ההוצ' הם לאדם אחד ההצעה כוללת כ- 4000 יורו ברוטו (לפני הניכויים הקיימים בבולגריה) + רכב + ביטוח רפואי כל שאר ההוצאות בבולגריה הן עליי (דירה, חשבונות, תקשורת, אוכל וכו') שאלותיי הן : 1. האם זהו שכר מספיק ? כמה אני יכול לחסוך בממוצע בחודש (אם בכלל) ? 2. איזה שאלות כדאי לי לשאול את המעסיק ? 3. איזה הכנות כדאי לי לעשות מהארץ לפני שאני טס ? 4. האם ישנם אתרים באנגלית שניתן לקבל מידע נוסף לגבי מעבר טיפים נוספים יתקבלו בברכה תודה לעונים עודד

nir2422

New member
4000 יורו לחודש במדינה כמו בולגריה

לבן אדם אחד, לא נראה לי שתהיה לך בעיה. אני גר במדינה מערב אירופאית יקרה, ו-4000 יורו נחשב כאן לשכר סביר ביותר. מצד שני רק אתה יודע כמה תוכל לחסוך כי זה תלוי בכל כך הרבה עניינים אינדיבידואלים שמשתנים מאדם לאדם (רמת חיים למשל)

Nobilis

New member
מחזק

השכר הממוצע בבולגריה עומד נכון לרגע זה על 350 יורו לחודש (פלוס מינוס). כך ששכר של 4000 יורו אמור להיות די והותר, גם בעיר הבירה. רק ניחוש. הייתי מציע לך לשאול שאלות בפורומים האלה: http://www.expatinbulgaria.com/forum (אתר שמוקדש למהגרי עבודה בבולגריה)

rona73

New member
בולגריה

4000יורו זה המון לבולגריה. אני גרה בבולגריה ,סופיה. אשמח לעזור .

למעלה