מעבר לארץ אחרת

5000

New member
מעבר לארץ אחרת

המצב במדינה זבל החיים האישיים לא משהו האם כדאי לבור למדינה אחרת ולהתחיל הכל מהתחלה?

luka

New member
בטח!!!

בטח שלעבור מדינה, ישראל חרא של מקום לא רק עכשיו תמיד היה... לונדון ניו-יורק..., שם שם צריך להתחיל לחיות את החיים שוב, בהזדמנות הראשונה שיש לי אני עפה מפה..(מקווה..) התווכחתי פה פעם עם מישהי על הנושא.. בסוף היא הרימה דגל לבן... יערה

תגידי לי את נורמאלית?

את אשכרה רואה את העתיד שלך מחוץ למדינת ישראל? עזבי אותך, כל החלומות של בני הנוער המתיימרים ``אני אהיה זמרת ג`אז בקליפורניה``, ``אני אהיה תסריטאית בצרפת``, ``אני אהיה פרסומאי בלונדון``, זה הכל זיון שכל. העתיד שלנו פה, ולא במקום אחר, אין לנו סיבה ``להבריז`` מצה``ל, אז המדינה על הפנים, נכון אין ספק, אבל זה ממש מתיימר לחשוב שבהזדמנות הראשונה את עוזבת את הארץ, מה את חושבת, שלחו``ל לא תקבלי צו גיוס? העתיד שלך פה, אז במקום להצהיר שאת תברחי מפה כל עוד נפשך בך, אולי כדאי שתתחילי לבנות את העתיד הטוב ביותר שתוכלי כאן?

goldy

New member
לא!!!!!!!!

אל תהיה כמו הפחדנים האלה שממלאים את תורי הבריחה בנתב``ג. חוץ מזה לאן תברח? לארה``ב? מי אמר ששם יהיה טוב יותר? ישראל היא המדינה היחידה בעולם שבה לא שונאים יהודים. (אני מדבר על הרוב, ו-וודאי שאני לא כולל את הערבים). אני אשאר כאן ככל יכולתי

sharon91

New member
הכוונה

להקים ישראל אחרת.. על שטח אחר.. לא לעבור לתוך מדינה אחרת.

יודע מה? בסדר, לא כולם.

אבל אתה חייב להודות, תחשוב על זה ככה, אנחנו לא מתים על המצב שיש לנו עם הערבים, ואפשר להגיד שזה כל הארץ, אלא אם כן מדובר בשמאלני קיצוני מאד. אותו הדבר אפשר להגיד על הערבים - בערך כולם לא מתים על המצב הקיים, שכל יום אנחנו מתקטשים לנו.

מתקטשים?...

חחח... אהבתי... לקויה, מסכימה איתך שרובנו לא מרוצים מהמצב, אבל קל לדבר וקשה לעשות... ויש עוד כיוונים לפתח את הנושא הזה שוב, אבל אני עייפה... אז תסלחו לי.. דולצינאה.

Panther

New member
כל השטחים על כדה``א יש עליהם מדינות

אין שטח פנוי ממדינות בכדור הארץ חוץ מאנטרקטיקה אז אי אפשר. וגם אם זה יהיה בתוך מדינה אירופאית - מה פתאום הם ירשו לנו לעשות שם מה שאנחנו רוצים? מה פתאום שיתנו לנו רשות לגור שם?

sharon91

New member
זה יכול להיות ענק

מכמה בחינות, אבל מצג שני, המון בלגן וכל זה...

מה זה הטימטום הזה?

מצב בארץ.. למי אכפת? החרדים מישתלטים, פרחות בכל מקום, ערבים ואנשים מטומטמים שמתיחסים לזה בתור דברים אמיתיים. מה שאמיתי זה אתה והחברים שלך. החיים קורים בקטן, אין טעם להתיחס למה שנראה כאילוגדול מכל זה. ואני שוב אחזור על העובדה שמידע שאתה מקבל לעוס ממקור שלישי כמו טלויזה, שווה הרבה פחות מכל דבר שתדבר עליו עם חברים שלך. המסר שהכל כאן ג`יפה זה המסר שמשדרת הטלויזיה, זה סתם, זה כלום. וכמו שאני אומרת [בערך]: בכל מקום יש אנשים מטומטמים- אבל פה אנחנו נימצאים. ובכלל, מה זה הטימטום הזה, לעזוב את הארץ- החיים ארוכים, תחליט אחר כך, ובכלל, מה יש לך להתחיל מחדש בדיוק?

למעלה