מעבר לאנגליה

ronitya

New member
מעבר לאנגליה

הי שלום לכולם! אני ובעלי שוקלים מעבר לאנגליה. רציתי לדעת אם קיימים גורמים מומלצים המוצאים עבודה (חברות השמה, כ"א וכד') לתושבים זרים (כמונו). שנינו אקדמאיים בתחום השיווק והשני ממדעי המחשב. אודה לכם על המלצות מנסיונכם האישי. כמו כן, רציתי לדעת אם מישהו ביצע מעבר עם כלב ומה הפרוצדורה. האם הכלב סבל בהסגר? תודה ולהית'.

stevie1

New member
עם או בלי

עם דרכון אירופאי זה כמו לעבור מתל אביב לירושלים בלי דרכון אירופאי תרדו מהעניין מראש כי אין סיכוי או במילים אחרות הסיכויים שלכם שווים ל: slim to none למה? כי בריטניה היא אחת המדינות הכי קשות להגירה חוקית על אחת כמה וכמה עם בעיות ההגירה הבלתי חוקית שיש כאן בשלוש-ארבע שנים האחרונות. עוד מידע יש דרך הגרירות ובאתר הממשלתי: www.ukonline.gov.uk

ronitya

New member
../images/Emo6.gifהבהרה

הי, תודה על התגובה המהירה. סליחה שלא בהברתי את עצמי קודם לכן. אני בעלת אזרחות בריטית ובעלי יורשה להיכנס עם אשרת עבודה בלי בעיה (לפי מה שהבנתי) בגללי. השאלה היא לגבי חיפוש תעסוקה ולגבי הכלב - שני נושאים שמאד מפחידים כאשר אתה נמצא בארץ אחרת ולא מעורב במה שקורה בארץ היעד. רונית.

הי רונית

קודם כל כדאי לדעת שסוכנויות התעסוקה בלונדון מתמחות בתחומים ספציפיים. את יכולה לעשות חיפוש באינטרנט יש המון חברות. דרך טובה להתחיל היא היא הלינק למטה. דבר שני- השוק ח ל ש !! כרגע. מאוד קשה למצוא עבודה וכמעט אין משרות !! דבר נוסף תשתדלו להימנע מלהגיע בתקופת החגים כי אין עם מי לדבר. לגבי כלב- יש בעלי דירות שמציבים תנאי NO PETS אבל בדר"כ אין בעיה. לגבי היותכם זרים- יש המון זרים בלונדון - אם אתם שולטים באנגלית ברמה טובה לא צריכה להיות עם זה בעיה. עלות מחיה- ק ט ס ט ר ו פ ה !! קחו בחשבון לפחות 35000 פאונד לשנה יקיימו אתכם בצורה סבירה. אני מקווה שלא ייאשתי! אבל עדיף לדעת כמה עובדות מראש.

alexUK

New member
מציע לא להגיד לאנשים לרדת מהעניין

דבר ראשון, האם הנך כזה מומחה שאתה יכול להחליט שצריך לרדת מהעניין וזהו, חבל על הזמן? דבר שני, יש סיכוי. יש דרכים אפשריות לקבל ויזה ואזרחות. בעיות ההגירה הבלתי חוקית אינן קשורות לעניין כלל וכלל. כי למרות שבריטניה לא מעוניינת בהגירה בלתי חוקית, היא אכן מעוניינת שיבואו אליה אנשים משכילים/עשירים שהרי זה תורם למשק.

alexUK

New member
לא מפרט כי

הכל כבר נידון כאן בשרשורים קודמים ונטחן אלף פעם.

mikledet

New member
לגבי הכלב../images/Emo107.gif

ידוע לי שלפחות עד לא מזמן (אולי שנה?) זה היה סיוט - לחיות ולבעליהם. תקופות הסגר ממשוכות (חצי שנה!!) וביקורקטיה דרקונית... אני מכיר זוג אמריקאי-בריטי שככה איבדו את כלבתם - שמתה מדיכאון בהסגר של חצי שנה... אבל - שמעתי - ולכן אין לי פרטים מדוייקים - שעכשיו שינו את כל זה - וזה אחר לגמרי כמעט נורמלי אפילו... כלומר - אם את מראה תעודות חיסון - ועומדת בדרישות (כלומר סט של חיסונים שנעשו במיסגרת הזמן הדרוש) אז לא צריכה להיות בעיה... שוב - זה רק מחברים - לא מידע רישמי.

blixgirl

New member
לגבי הכלב

אני העברתי כלב לבריטניה ( סקוטלנד) לפני 4 שנים. הוא היה בהסגר 6 חודשים,במהלכם יכולנו לבקר אותו 4 פעמים בשבוע במשך שעתיים בכל פעם. המקום בו הוא היה בהסגר היה אחלה, האנשים שם עשו את עבודתם נאמנה,אוהבי כלבים ומכבדים את הכלבים ובעליהם,מבינים שזה מצב לא קל לאף אחד ועשו הכל לבוא לקראתינו. התשלום אז היה משהו בסביבות 250 פאונד לחודש. הבחורה שנהלה את המקום תמיד נתנה לי להשאר קצת יותר ואם הגעתי לפני שעות הביקור אז הכניסה אותי קצת מוקדם מהרגיל, אבל זה שוב תלוי במקום בו הכלב מוחזק. עשינו בדיקה לפני ששלחנו את הכלב ובדקנו מכלאה ליד גלזגו וליד אדינבורו,זו שבאדינבורו לא נראתה לנו ( נקיון ויחס) וזו ליד גלזגו היתה אחלה, נקיה,יחסית קטנה ואנשים נחמדים ומביני ענין. כל שאלה או בעיה הם מיד מבררים עם וטרינר ( צמוד למכלאה). יש להשיג טפסים מסוימים על מנת להכניס את הכלב לבריטניה,למלא לעשות הזמנה של המקום ( יש מקומות שממש מלאים אז כדאי לברר מראש) הכלוב בו אתם שולחים את הכלב חייב להיות לפי מידות מסוימות ( הכלב חיב להיות מסוגל לשבת,להסתובב ולשכב בנוחות בכלוב) אחרת הוא לא ישוחרר מההסגר הזמני בהיתרו ( לשם הוא מוכנס כשהוא נוחת ועד שהמקום החדש בו הוא יוחשק מגיע לאסוף אותו,במקרה שלנו הכלב חיכה לטיסה מקשרת לסקוטלנד). אם תרצי עוד פרטים או יש לך איזו שאלה שהיא אשמח לעזור, פני אלי במסר. הכלב דרך אגב היה בן 9 כשטס לכאן ולא הצתערתי לרגע על כך שלקחנו אותו על אף ההסגר... בליקסי

mightybaron

New member
תוספת מידע קטנה

http://www.pettravel.com/ אני לא עשיתי את זה לקטנטונת שלי(מיצי) - זה נראה לי אכזרי - המון זמן ביחס לתוחלת חייה

ronitya

New member
שלום שוב :)

היי, אני שולחת שוב כי משום מה זה לא נקלט. שלום לכולם, תודה רבה על המידע זה מאד נחמד ומועיל. לגבי משרות אני מניחה כי זה יהיה קשה אבל נראה לי קצת יותר אפשרי מאשר בישראל. לפחות כך נראה לי בשביל מתחילים. גם שמעתי שיש Graduate Programs כאלו ואחרים שניתן להיכנס אליהם. נצטרך לבדוק באינטרנט ובקישורים ששלחתם. לגבי אנגוס, הכלב שלנו, זה נראה לי הצעד הכי קשה. התקשרתי לשגרירות ואמרו לי שעדיין יש צורך בהסגר של חצי שנה!!! בליקסי, תודה על המידע, אך איך הכלב שלך שרד? (נפשית/פיסית) ואיך הכלבים האחרים שהיו לידו/ה? מיקלדת תאר/ה גם זוג אשר איבד את כלבם וזה מה שמפחיד אותי. מצד ני, גם אני שמעתי על קיצורי הדרך של זמן ההסגר ל- 3 חודשים, אך אני לא יודעת איך עושים זאת ודרך מי. כי דרך הרשויות הפורמליות הם אומרים שאין דבר כזה. שמעתי מהוטרינר שלנו בארץ שאמר שהוא שמע על זוג שקיצר ע"י הצגת פנקס חיסונים וכד' אך הוא לא יודע איך הם עשו זאת ואיך הוא אמור לעשות זאת. בכל מקרה, נודה לכם על כל מידע על קיצור התהליך או אולי אף ליצור קשר עם מישהו שקיצר תהליך ולדעת איך הם עשו זאת. תודה רבה רבה. רונית וחן.

ronitya

New member
תודה על התשובות../images/Emo8.gif

לכולם, תודה רבה על המידע זה מאד נחמד ומועיל. לגבי משרות אני מניחה כי זה יהיה קשה אבל נראה לי קצת יותר אפשרי מאשר בישראל. לפחות כך נראה לי בשביל מתחילים. גם שמעתי שיש Graduate Programs כאלו ואחרים שניתן להיכנס אליהם. נצטרך לבדוק באינטרנט ובקישורים ששלחתם. לגבי אנגוס, הכלב שלנו, זה נראה לי הצעד הכי קשה. התקשרתי לשגרירות ואמרו לי שעדיין יש צורך בהסגר של חצי שנה!!! בליקסי, תודה על המידע, אך איך הכלב שלך שרד? (נפשית/פיסית) ואיך הכלבים האחרים שהיו לידו/ה? מיקלדת תאר/ה גם זוג אשר איבד את כלבם וזה מה שמפחיד אותי. מצד ני, גם אני שמעתי על קיצורי הדרך של זמן ההסגר ל- 3 חודשים, אך אני לא יודעת איך עושים זאת ודרך מי. כי דרך הרשויות הפורמליות הם אומרים שאין דבר כזה. שמעתי מהוטרינר שלנו בארץ שאמר שהוא שמע על זוג שקיצר ע"י הצגת פנקס חיסונים וכד' אך הוא לא יודע איך הם עשו זאת ואיך הוא אמור לעשות זאת. בכל מקרה, נודה לכם על כל מידע על קיצור התהליך או אולי אף ליצור קשר עם מישהו שקיצר תהליך ולדעת איך הם עשו זאת. תודה רבה רבה. רונית וחן.

למעלה