מעבר לאנגליה

Shirleyd1

New member
מעבר לאנגליה

שלום לכולם חבר שלי בריטי שגר באנגליה (לא יהודי, בעל אזרחות אנגלית). החלטנו שאני אעבור לגור איתו באנגליה. לפני שנחליט להתחתן ואז אקבל אזרחות ... אני רוצה לברר איזו ויזה אני צריכה שיתאפשר לי גם לעבוד שם. נכנסתי לאתר .visa4uk ויש כמה אפשרויות לויזה. אודה לקבלת הכוונה

בקר12

New member
כמה עובדות ושאלות

1. האם אתם מתכוונים להתחתן (תוך מספר חודשים)? 2. האם חייתם לפני זה ביחד (כלומר ניהלתם משק בית משותף וכו')? אם התשובות לשתי השאלות שליליות אז לא תוכלי לקבל ויזה לבריטניה בזכות הקשר עימו.

Shirleyd1

New member
תשובה

תודה על התשובה .. כן מתכוונים להתחתן אבל האם אני צריכה להצהיר על זה? אנחנו לא מאורסים או משהו כזה, אבל זה התכנון. לא גרנו ביחד בעבר

בקר12

New member
אם לא תצהירי על כוונתך להתחתן בבריטניה

ותקבלי ויזה מתאימה לא תוכלי להתחתן שם. בינתיים את יכולה לגור איתו כתיירת מספר חודשים בשנה אך לא לעבוד או להתחתן (כתיירת) The visa that you need will depend on how long you intend to stay in the UK: If you will be coming to the UK for a short time, and you plan to leave the UK soon after the ceremony, you must obtain a visa as a visitor for marriage or civil partnership. See the Visitors for marriage or civil partnership section. If you are planning to come to the UK to get married or register a civil partnership with someone who is already settled or settling here, and you want to stay in the UK afterwards, you will need to obtain a visa as a fiance(e) or proposed civil partner. Both you and your partner must be aged 21 or over, and you will need to show evidence that you plan to marry or register your civil partnership within 6 months of your arrival. See the Fiance(e)s and proposed civil partners section אני מציע לקרוא בעיון את המקור : http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/v...n-uk/marriageandcivilpartnership/eligibility/

Shirleyd1

New member
אתה יודע במה זה כרוך מבחינה

כספית? ואיזה שאלות יהיו בראיון ומה נכון או לא נכון להגיד? תודה

בקר12

New member
על איזה ראיון את שואלת?

בהגירה? לצורך קבלת ויזה ואיזה מהן? כנ"ל לגבי העלות.

Shirleyd1

New member
ויזת השתקעות

מה התהליך לקבלת הויזה ואילו שאלות נשאלות בראיון לקבלתה?

בקר12

New member
לא יודע למה את קוראת ויזת השתקעות

אם כוונתכם להתחתן תוך 6 חודשים מכניסתך לבריטניה אז תוכלי לפנות (בישראל) לקבלת הויזה הבאה FIANCE VISA: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/v...amilies/citizens-settled/fiancee-proposed-cp/ אם היא תאושר, תוכלי להיכנס איתו למדינה, להתחתן, להישאר ואז להגיש (בלי לעזוב את בריטניה) בקשה לויזת בת זוג שתוקפה כיום כשנתיים ורק אחרי זה אפשר לקבל ויזת שהייה קבועה (בהנחה שאתם עדיין נשואים). התהליך כולו לא זול ויכול להסתכם (על פני שנתיים) בכמה אלפי פאונדים. איני מומחה לתהליך והשאלות השונות - אני מציע לך לקרוא טוב טוב את הלינק שנתתי לך שכן הוא כולל גם לינקים לעלויות ואיך להגיש בקשה.

Shirleyd1

New member
זה כל כך מסובך

אני פשוט לא מבינה מה מבין האפשרויות אני צריכה לבחור, בשלב הראשוני באתר http://www.visa4uk.fco.gov.uk/ApplyNow.aspx TYPE OF VISA-SETTLEMENT ומה אז?? יש כמה אפשרויות, למרות שבכל אחת מהן יש הסבר, אני עדיין לא מצליחה להבין מה נכון לבחור!! תודה על התשובות

אשנתי

New member
בקישור הזה

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/v...amilies/citizens-settled/fiancee-proposed-cp/ יש את כל המידע ויש שם גם קישור להגשת הבקשה. תקראי את הדף לפני שאת לוחצת, כדי שתביני לאן את הולכת. את צריכה להגיש בקשה לויזה של ארוסה, להצהיר שאת עומדת להתחתן תוך ששה חודשים ואחרי החתונה להגיש בקשה לויזה של נשואה. זו האופציה היחידה שעומדת בפנייך כרגע, מלבד האופציה שהוא יבוא לגור איתך (שגם את זה אין לי מושג איך אפשר לארגן תחת חוקי ההגירה הישראלים) באתר שבו מגישים את הבקשה ישנם מספרי טלפון לסיוע. מהכרותי הקלושה את הנושא אני מאוד ממליצה להעזר באיש מקצוע (עו"ד שמתמחה בהגירה) שילווה את התהליך הזה ויעזור לעשות אותו בצורה הכי חלקה שאפשר - חבל לשלם 4000 ש"ח על בקשה ולא לקבל את הויזה, מדובר בהרבה כסף וכדאי לדעתי האישית, ללכת על בטוח. אופציה נוספת שיש לך, אם את לא בטוחה שאת רוצה להתחתן עם האיש הזה, היא לסוע כתיירת ולגור איתו חצי שנה. שימי לב שבחצי השנה הזאת לא תוכלי לעבוד. אחרי חצי שנה לחזור לישראל ואז להחליט.

Nobilis

New member
בהערת אגב

אני לא בטוח אבל נדמה לי שאם היא נכנסת על ויזת תייר היא יכולה להתחתן איתו ולהגיש בקשה לשינוי סטטוס מתוך בריטניה (בחזקת - הגעתי כתיירת ושיניתי את דעתי).

אשנתי

New member
לפי משטרת הגבולות

היא חייבת להגיש את הבקשה לפני שהיא מגיעה. אולי תיירות שמשנות את דעתן צריכות לחזור הביתה ולהגיש בקשה משם... לא הייתי מנסה לעגל פינות במקרה כזה, אח"כ זה עולה ביוקר.

למעלה