Rey Mysterio619
New member
מעבר לאנגליה.
שלום, בסוף יולי ותחילת אוגוסט של השנה, (2008), ביקרתי בשתי ערים אירופאיות גדולות- פריז ולונדון. כשהגעתי לפריז, הייתי מוקסם- עיר מדהימה, מאוכלסת, בעלת "חיים" ואנשים לא רעים במיוחד, אבל כשהגעתי ללונדון, כאן היה הפאנץ'. בעקרון, בלי לבקר בניו-יורק, לדעתי זו העיר המדהימה ביותר עלי אדמות. אנשים מדהימים, תרבות, מזג אוויר טוב, מקומות מעניינים, תחבורה ציבורית נגישה (לעומת "רכבת ישראל"), אפילו לא צריך שם רישיון נהיגה..
בכל מקרה, לאן אני חותר, אתם שואלים? ובכן, אני כרגע נמצא לפני צבא, והחלטתי שברגע שאסיים אותו- אנסה לעבור לאנגליה. הבעיה העיקרית שלי היא ההשכלה- עד עכשיו, השלמתי 12 שנות לימוד (בקשר לתעודת בגרות- לא ידוע), אין לי תואר ולא עשיתי פסיכומטרי עדיין. (חוסר מוטיבציה זה המפתח לנ"ל) אני צריך רק לומר שאני חובב סלולריים, וכמו שראיתי בלונדון, כל חנות רביעית היא חנות סלולר (עבודה מושלמת בשבילי.)
רציתי לשאול, לאחר הצבא, (ואני יודע שזה עוד 3 שנים, והעולם יכול להתהפך עד אז) באילו צעדים אני אצטרך לנקוט כדי לעבור ללונדון, ליברפול או כל מקום אחר מקסים באנגליה? האם אני אצטרך דרכון אירופאי? האם בכלל יקבלו אותי בלי השכלה גבוהה? מה אצטרך לעשות בשביל לגור שם באופן קבוע? תודה,מחכה לתשובה, דייויד.
שלום, בסוף יולי ותחילת אוגוסט של השנה, (2008), ביקרתי בשתי ערים אירופאיות גדולות- פריז ולונדון. כשהגעתי לפריז, הייתי מוקסם- עיר מדהימה, מאוכלסת, בעלת "חיים" ואנשים לא רעים במיוחד, אבל כשהגעתי ללונדון, כאן היה הפאנץ'. בעקרון, בלי לבקר בניו-יורק, לדעתי זו העיר המדהימה ביותר עלי אדמות. אנשים מדהימים, תרבות, מזג אוויר טוב, מקומות מעניינים, תחבורה ציבורית נגישה (לעומת "רכבת ישראל"), אפילו לא צריך שם רישיון נהיגה..