מעבר לאנגליה.

Rey Mysterio619

New member
מעבר לאנגליה.

שלום, בסוף יולי ותחילת אוגוסט של השנה, (2008), ביקרתי בשתי ערים אירופאיות גדולות- פריז ולונדון. כשהגעתי לפריז, הייתי מוקסם- עיר מדהימה, מאוכלסת, בעלת "חיים" ואנשים לא רעים במיוחד, אבל כשהגעתי ללונדון, כאן היה הפאנץ'. בעקרון, בלי לבקר בניו-יורק, לדעתי זו העיר המדהימה ביותר עלי אדמות. אנשים מדהימים, תרבות, מזג אוויר טוב, מקומות מעניינים, תחבורה ציבורית נגישה (לעומת "רכבת ישראל"), אפילו לא צריך שם רישיון נהיגה..
בכל מקרה, לאן אני חותר, אתם שואלים? ובכן, אני כרגע נמצא לפני צבא, והחלטתי שברגע שאסיים אותו- אנסה לעבור לאנגליה. הבעיה העיקרית שלי היא ההשכלה- עד עכשיו, השלמתי 12 שנות לימוד (בקשר לתעודת בגרות- לא ידוע), אין לי תואר ולא עשיתי פסיכומטרי עדיין. (חוסר מוטיבציה זה המפתח לנ"ל) אני צריך רק לומר שאני חובב סלולריים, וכמו שראיתי בלונדון, כל חנות רביעית היא חנות סלולר (עבודה מושלמת בשבילי.) :) רציתי לשאול, לאחר הצבא, (ואני יודע שזה עוד 3 שנים, והעולם יכול להתהפך עד אז) באילו צעדים אני אצטרך לנקוט כדי לעבור ללונדון, ליברפול או כל מקום אחר מקסים באנגליה? האם אני אצטרך דרכון אירופאי? האם בכלל יקבלו אותי בלי השכלה גבוהה? מה אצטרך לעשות בשביל לגור שם באופן קבוע? תודה,מחכה לתשובה, דייויד.

מה??

מה נסגר אתכם? גם לי לא היה תואר ולא עשיתי פסיכומטרי לפני הצבא. קודם תתגייס. תשתחרר סע לטיול אחרי צבא. מבטיחה לך שכל מקום שתעבור בדרך תרצה להישאר (מישהו אמר קוסטה ריקה??) תחזור לארץ ואז תראה אם עדיין בא לך אם כן אתה תמיד יכול להרשם ללימודים בחו"ל תעבוד יום וליל (כי לימודים בחו"ל זה יקר מאוד!!) וסע עד אז - תהנה מלהיות בן 18 שעדיין לווה כסף מההורים.

R750-Girl

New member
מה?? (2)

"מזג אוויר טוב"
אתה בטוח שביקרת בלונדון
איפה ומתי?

dudy1979

New member
הבחור אמר יולי - אוגוסט

נראה אותו מגיע עכשיו ומדבר על מזג אוויר טוב...

gilibean

New member
בכל זאת אני תוהה

הקייץ השנה היה אחד מהגרועים שזכורים. כל הזמן גשום, כמעט לא היו ימים של שמש. שלג ירד עוד באפריל וכבר באוקטובר. ואגב אני הייתי בלונדון באוגוסט ולדעתי הבחור הוזה, או שהוא מת על גשם.

R750-Girl

New member
../images/Emo45.gif גועל נפש של מזגאוויר בשנתיים וחצי

האחרונות

cookie9

New member
באמת - יש עוד זמן, אבל בכל זאת...

טוב שאתה כבר יודע מה אתה רוצה בגילך הצעיר
עצה אישית - אם יש לך אפשרות להוציא אזרחות של מדינה החברה באיחוד האירופי - תתחיל בתהליכים כבר עכשיו - זה לוקח כמה שנים במקרה הטוב(!).מי יודע - אולי תקבל את האזרחות עד שתשתחרר. אם אין אפשרות כזו - ויש הרבה מזומנים - תשתחרר וסע ללמוד, תסיים את הלימודים ונסה למצוא מעסיק שיסכים להוציא לך אשרת עבודה (לא בהכרח עניין פשוט, אבל תמיד שווה לנסות). אם אין מזומנים - הישאר ללמוד בארץ, סיים את הלימודים ורכוש קצת נסיון מקצועי (שמור בקפדנות את כל תלושי השכר, טפסי 106 וכד') ואז נסה להוציא אשרה במסלול של tier1 (בהנחה שמדיניות ההגירה בבריטניה לא תשתנה עד אז...).

Rey Mysterio619

New member
קודם כל, תודה על התגובות.

אני בן אדם של גשם בכלל מזג אוויר קר. מזג האוויר בלונדון בדרך כלל נוח, (משמע לא חם) ואם גשם ושלג מצטרפים לחגיגה- אדרבה. אני לא יודע אם תהיה לי מוטיבציה ללמוד בעוד כמה שנים, מה שכן, אני יודע שארצה קודם לטייל בעולם מאשר ללמוד, אבל זה סדר העדיפויות האישי שלי.. הבעיה היא כמובן אחת- הכסף. אבל אני גולש כאן לנושא אחר. המעבר לאנגליה, לא בהכרח לונדון, נשמע לי מושלם. אגב, אני מעדיף את הנשים האנגליות מאשר הישראליות (ושוב, אלו העדפות שלי) ככה שיש לי עוד "תירוץ" לקפוץ לבקר. כמובן שאני מוכן לשקול גם את אירלנד וסקוטלנד במקום, אבל ההעדפה שלי היא אנגליה. השאלה היא אם הם בכלל יירצו אותי, כי אני יודע שהם די בררנים בקשר לעולים.
האפשרות היחידה שלי להוציא דרכון אירופאי היא דרך סבי הבולגרי, אך אני לא יודע עד כמה זה אפשרי. ומשהו אחרון לבינתיים- אני יודע שאני די צעיר מכדי לחשוב על מעבר, אבל אני כבר רוצה להתחיל לתכנן את זה.. אשמח לכמה עצות, תודה שוב .

קודם כל. התמזל מזלך ויש לך מישהו באירופה.

הנה מידע: כתובת נציגות המדינה בישראל רחוב ליאונרדו דה-וינצ`י 21, תל אביב :כתובת 03-6961361 :טלפון 03-6961430 :פקס http://www.bulgaria.bg/Asia/TelAviv/en/default.htm :מידע נוסף אמא שלך או אבא שלך חייבים להיות בעלי דרכון בולגרי. דבר עם ההורים שלך וברר את הנושא, תתקשר למס' שהבאתי לך וברר עוד פרטים.

Rey Mysterio619

New member
תודה רבה לך.

האתר שהבאת אינו עובד, אנסה שוב מאוחר יותר. לאמי אין דרכון בולגרי (החלק הבולגרי מהצד שלה) אבל לדעתי היא יכולה להוציא אחד, אם תרצה. אתקשר בהזדמנות למספר ואברר קצת יותר. שוב תודה.

למעלה