שלום לכולם, אנחנו משפחה עם שלושה ילדים קטנים (2,4 ו-6) מתכננים מעבר ממלבורן ללונדון. נשמח לקבל כל אינפורמציה לגבי יוקר מחיה, בעיקר שכר דירה בשכונות ישראליות (אם יש דבר כזה). פלוס הוצאות מחיה כלליות. בתודה מראש.
נראה לי שאת הרבה יותר מרבע פולניה. לא נראה לך שחיפשתי בפורום לפני ששאלתי? כנראה שאת הרבה יותר מרק רבע פולניה, אני מקווה שהאנגלים יותר נחמדים ממך. thanx for nithing
אין כאן שלט שאומר שירות לקוחות ואנחנו לא עובדים בשביל אף אחד, או בשבילך במקרה הזה אנחנו כולם עונים בהתנדבות ומתוך נדיבות ליבנו ומתוך רצון לעזור הדבר הכי מתסכל זה מישהו שמגיע לא טורח להסתכל ימינה ושמאלה (יענו, בתחתית אותו הדף שבו הוא שואל) אבל מצפה שנכתוב מחדש את כל מה שכתבנו כבר חמש פעמים בשבועיים האחרונים עצה לפורום הבא שבו את שואלת: תקראי את מה שכבר נכתב תשאלי שאלות ממוקדות תהיי נחמדה ואסירת תודה על מה שעשו בשבילך ככה יהיה יותר סיכוי שיענו לך בעתיד
בחיפוש של כמעט חודש אחורה ו-6 עמודים בפורום, הפוסט היחיד שמצאתי שמתייחס לפרטים על מעבר ללונדון היתה שאלה נוספת שלא נענתה. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1588&MessageId=118435685 לא באה בטענות לאף אחד,ואף אחד לא חיב לי כלום אבל האמת שציפיתי לקצת יותר הכנסת אורחים. דרך אגב, TrigATUSA אמא שלי לימדה אותי שאם אין לך משהו טוב להגיד אל תגיד כלום.