מעבר לאנגליה

kkkjojo

New member
מעבר לאנגליה

הי לכולם, אני ומשפחתי חושבים על מעבר לאנגליה בחודשים הקרובים. למשפחה יש דרכונים בריטים, אני יליד סקוטלנד. אני מנהל פרויקטים במערכות מידע ואישתי עובדת סוציאלית. רציתי לשמוע ממכם, מה המצב באנגליה מבחינת עבודה בערים לא מרכזיות לדוגמא לידס? איזה משכורת צריך להרוויח בשביל לפרנס משפחה של ארבע שילד אחד בגן והשניה תנוקת נשארת בשנה הראשונה עם אמה בבית? כל מידע נוסף לגבי ערים שכדאי להתיישב בהן או איך הכי כדאי לחפש עבודה. אני אשמח לשמוע ממכם כאן ואם יש מישהו שמוכן אני אשמח לקבל מספר טלפון במסר. תודה מראש כפיר

TrigATUSA

New member
הערה לגבי התזמון

אם הייתי במקומך הייתי מחכה טיפה עם המעבר 6 החודים הקרובים הולכים להיות מאוד מאוד בעייתיים מבחינת עבודה ב IT (וגם בתחומים אחרים) יש כאן מיתון בפתח שמימדיו ומשכו לא ברורים כרגע. עושה רושם שרבים כרגע בהמתנה לראות מה הולך להיות אני לא חושב שכרגע זה זמן טוב להגיע לבריטניה כדי לחפש עבודה הייתי מחכה 6 חודשים ומעריך מחדש את המצב אז

Nobilis

New member
אם להיות קצת פחות חריף...

אולי במקום לחכות שישה חודשים, אפשר גם לעשות הערכה של המצב עכשיו. כלומר - לפני המעבר, נסה לחפש עבודה דרך האתרים הרגילים (http://www.monster.co.uk, וכו'), ונסה לעמוד על טבעו של שוק העבודה כרגע.

kkkjojo

New member
נכנסתי למודעות וראיתי המון משרות

אני ממש לא מקובע על איזור מסוים ולכן זה נראה כאילו יש המון עבודה. אני מוכן לעבוד גם בעבודות שלא קשורות לתחום אם אני אדע שאפשר לפרנס איתם בכבוד. אני צריך המלצות לאיזורים איפה הכי כדאי לגור עם ילדים? תודה מראש

kkkjojo

New member
תודה על התשובה

לגבי מיתון, אני לא מחפש את משרת חלומותי, אני מחפש להתפרנס ולפרנס משפחה של זוג + שניים. אני ראיתי שמחפשים הרבה משרות באוניברסיטאות ובכלל ראיתי לא מעט פרסומות לדרושים, השאלה האם מ-30 אלף לשנה אפשר להאכיל משפחה באיזור לא יקרים וכמשפחה לא בזבזנית. יש שאלות כמו כמה עולה גן לילד בן 3? כמה נשאר מ30 אלף לאחר מיסים ומיסים מקומיים? אני לא חייב משכורת של 80000 + הטבות ומכונית, אני לא מחפש להתעשר או לחסוך, אני מחפש לחיות במקום שונה שקט עם ירוק מול העיניים.

TrigATUSA

New member
יש הרבה אנשים שחיים ממשכורת כזאת

אבל זה יהיה טיפה בצמצום, ורחוק ממרכז לונדון בכל עיר ואיזור יש איזורים פחות ויותר טובים, ואיזורים מתאימים לילדים אני חושב שכדאי להתמקד על עיר, ואז לחפש איזור טוב בסביבה

למעלה