מעבר לאנגליה/ גרמניה
שלום לכולם,
אשמח לעזרה, אני כלכלן רווק בעל שנים של נסיון במקצוע ותואר ראשון בכלכלה ושני במנע"ס עם התמחות במימון,
לצערי מעל לשנה לא מוצא עבודה בישראל בתחום ובינתיים עובד בתחום אחר שאינו מפרנס דיו.
בכל אופן האירועים דחפו אותי להסתכל בראיה רחבה יותר לחו"ל,
ברשותי דרכון גרמני, אינני דובר גרמנית,
מחיפוש קל אני מבין שפרנקפורט היא מרכז פיננסים בגרמניה.
אני מעוניין למצוא עבודה בגרמניה/אנגליה בכלכלה אם הדבר אפשרי בחברות בינלאומיות שצריכות אנשים עם שליטה טובה באנגלית או בחברות גרמניות בשלב מאוחר יותר לאחר לימוד גרמנית בגרמניה
נקצר ונגיע לשאלות:
1.האם יש חברות השמה לרילוקיישן בגרמניה/ אנגליהשניתן להרשם דרך האינטרנט ולחפש משרות וחברות אלו יכולות לקשר אותי עם חברות בגרמניה/ אנגליה?
2. האם יש סיכוי למצוא עבודה בכלכלה בגרמניה בחברות שצריכות אנשים שיודעים אנגלית/ עברית עוד לפני שאני לומד גרמנית?
3. לאיזו מדינה יש עדיפות עם מה שאשאר כהכנסה נטו לאחר הוצאות מחיה?
4. אשמח לשמוע ממשהו עם נסיון מתחום הפיננסים במדינות אלו
בכלל אשמח לשמוע את דעתכם לגבי איזו מדינה מהשתיים כדאי להגר אליה
(בחרתי במדינות אלו כי בגרמניה אוכל יותר להעזר בהטבות אם אזדקק בתור אזרח גרמני (קורס גרמנית, עזרה בדיור וכדומה) ואנגליה כי בשל השפה האנגלית שיש לי שברמה מספקת כדי להשתלב
תודה רבה מראש
מהגר פוטנציאלי
שלום לכולם,
אשמח לעזרה, אני כלכלן רווק בעל שנים של נסיון במקצוע ותואר ראשון בכלכלה ושני במנע"ס עם התמחות במימון,
לצערי מעל לשנה לא מוצא עבודה בישראל בתחום ובינתיים עובד בתחום אחר שאינו מפרנס דיו.
בכל אופן האירועים דחפו אותי להסתכל בראיה רחבה יותר לחו"ל,
ברשותי דרכון גרמני, אינני דובר גרמנית,
מחיפוש קל אני מבין שפרנקפורט היא מרכז פיננסים בגרמניה.
אני מעוניין למצוא עבודה בגרמניה/אנגליה בכלכלה אם הדבר אפשרי בחברות בינלאומיות שצריכות אנשים עם שליטה טובה באנגלית או בחברות גרמניות בשלב מאוחר יותר לאחר לימוד גרמנית בגרמניה
נקצר ונגיע לשאלות:
1.האם יש חברות השמה לרילוקיישן בגרמניה/ אנגליהשניתן להרשם דרך האינטרנט ולחפש משרות וחברות אלו יכולות לקשר אותי עם חברות בגרמניה/ אנגליה?
2. האם יש סיכוי למצוא עבודה בכלכלה בגרמניה בחברות שצריכות אנשים שיודעים אנגלית/ עברית עוד לפני שאני לומד גרמנית?
3. לאיזו מדינה יש עדיפות עם מה שאשאר כהכנסה נטו לאחר הוצאות מחיה?
4. אשמח לשמוע ממשהו עם נסיון מתחום הפיננסים במדינות אלו
בכלל אשמח לשמוע את דעתכם לגבי איזו מדינה מהשתיים כדאי להגר אליה
(בחרתי במדינות אלו כי בגרמניה אוכל יותר להעזר בהטבות אם אזדקק בתור אזרח גרמני (קורס גרמנית, עזרה בדיור וכדומה) ואנגליה כי בשל השפה האנגלית שיש לי שברמה מספקת כדי להשתלב
תודה רבה מראש
מהגר פוטנציאלי