מעבר לאירופה

miopenr

New member
מעבר לאירופה

הי חבר'ה.
אשמח להתייעץ אתכם

אני מתחילה ללמוד באוקטובר 15. ככה שיש לפניי שנה שלמה שבה תיכננתי לטוס לכמה חודשים לחו"ל. חשבתי לשנות קצת את סגנון הטיול ולנסות לחוות עולם בצורה קצת שונה. יש לי אזרחות אירופאית, אז חשבתי למה לא לנסות לעבור למהלך השנה לאיזה שהוא מקום באירופה, למצוא דירה ועבודה?
העניין הוא שחוץ מאנגלית (רמה גבוהה) אין לי שפה נוספת, ואין לי איזה שהוא כשרון מיוחד (חוץ מהתחביב העיקרי שלי, אפייה)
העבודות היחידות שאני שומעת עליהן הן מכירת ציורים/ עגלות ובשניהם אין לי עניין כלשהוא.
יש לכם רעיונות? שווה לעשות את המעבר לשנה בלבד? אני מתארת לעצמי שעד שמצליחים להתאקלם, למצוא דירה, כל הדברים הללו לוקחים זמן- מה. וכמובן שאני גם רוצה להנות מכל התהליך הזה
.
אשמח לשמוע מה דעתכם בעניין
 

MayFebruar

New member
היי! קשה לענות על השאלות שלך...

מציעה לך לשאול גם בפורום עוברים לאירופה.

אם זה שווה, זה תלוי בך כי זה לא מתאים לכולם לעבור לזמן קצר.
כדאי לך לנסות לחפש עבודות באינטרנט שקשורות למה שאת רוצה לעשות (ובכלל לא מומלץ לעבוד בעגלות- זאת עבדות). את יכולה גם לחפש seasonal jobs שהן עבודות לזמן קצר, אולי תמצאי משהו מעניין


בהצלחה! ואת מוזמנת להישאר ולהשתתף איתנו בפורום.
 

Petit Nicolas

New member
שקלת עבודה כאו-פר?

נשמע שיכול להתאים לך בול. בד"כ המשכורת לא מדהימה אבל את גרה ואוכלת עם המשפחה, ככה שחוץ מבזבוזים אין לך הרבה הוצאות. קיימות משפחות יהודיות (או ישראליות לשעבר) באירופה שמחפשות ספציפית או-פר דוברת עברית, למרות שעד כמה שאני מבין בד"כ יש דרישה לפחות לרמה סבירה גם בשפת המקום (על מנת שיהיה אפשר בכל זאת לתקשר עם הילדים), אז אולי תחפשי בבריטניה (או אולי תינוק ממש קטן שלא מדבר עדיין? אין לי מושג).
בכל מקרה נראה שזה יכול להתאים לך
 
למעלה