מעבר לאיטליה.

בקר12

New member
אל תהרוס לה את הדימוי שהיא עמלה זמן כה רב

ליצור על מנת להיחשב כמצליחנית (בעיני עצמה)

shebrew

New member
אני מצליחנית בהשוואה למה שהייתי בישראל.......

וזה כל מה שחשוב לפי דעתי, ודעתי היא כל מה שחשוב בחיים שלי.
אם אתה מרוצה בישראל, אשרך. אבל אני חושדת שאם כך היה הדבר, היית מזמן מואס בפורום "עוברים לאירופה".

בקר12

New member
אם דעתך היא כל מה שחשוב לך

גם אז לא היית פה וחוץ מזה יש לי חדשות מרעישות בשבילך דארלינג: לא צריך להשמיץ באובססיביות מקום אחד כדי להינות בשני. אפשר גם וגם.

shebrew

New member
אני לא חושבת שאני משמיצה באובססיביות

להפך, אני מודעת לעובדה שצריך סיבות משמעותיות כדי להגר, אחת הסיבות שאני קוראת בפורום הנל ובתקשורת ישראלית ברשת היא על מנת להזכיר לעצמי את הסיבות.. (יש לי זיכרון קצר)

אני עושה את התרגיל הפשוט של להשוות את החיים שלי כמו שהם עכשיו לחיים שיכלו להיות לי בישראל, אני עושה את זה בעזרת כתבות כמו הכתבה הזאת למשל:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3616477,00.html

Nobilis

New member
אנשים לא חיים בעיתון

בקר12 יכול להביא לך כתבות עגומות גם מהעיתונות הבריטית, ובקלות. אבל אנשים לא חיים בעיתון. טוב לך בבריטניה? סבבה, זה מה שחשוב. אבל זה לא אומר שלא היה לך טוב בישראל, וזה גם לא משנה.

shebrew

New member
למה בקר לא מביא כתבות על כמה טוב בישראל?

יש דברים בעיתון (99%) שלא קשורים בכלל לחיי היום יום שלי ושלך ושל אף אדם עובד (מדגישה עובד) ויש כתבות שכן.
הכתבה שהבאתי, כן קשורה לחיי העובד בישראל. אני לא רואה כתבות דומות בבריטניה. יש כמובן הרבה דברים גרועים בבריטניה שכן קשורים לחיים שלי ושל כל אחד - למשל המצב העגום של ה NHS. אבל כתבות על המצב העגום של העובד הממוצע בבריטניה (משהו כמוני) אולי יש, אבל אני עוד לא ראיתי.

Nobilis

New member
אני מבין ש...

הצלחת להחמיץ את כל הכתבות על משבר מחירי הדיור, משבר מחירי המחיה, משבר מחירי הדלק, משבר מחירי הגז והחשמל, וכו'. הנה, סתם אחת לדוגמא:
http://www.dailymail.co.uk/news/art...ster-UK-Europe-soaring-food-energy-bills.html

כל מה שאני אומר הוא שלהביא קישורים לכתבות עגומות גם בקר12 יכול, על המדינה החביבה עליך, או על כל אחת אחרת. הויכוח הזה (על איזו מדינה עדיפה) מטופש מלכתחילה. זאת העדפה אישית, וזהו. אפשר להפסיק.

יעלי9

New member
אפשר עוד משהו לסיום? מתחום המדע הבדיוני?

אני משלימה עכשיו צפיה בעונות קודמות של Dr Who (אשמח מאד לדון בהרחבה בפורום המקביל
)
הקיצר צפיתי בפרק שצולם ב-2007/8 ובו אמא של דונה נוזפת בביתה המובטלת: nobody is unemployed these days
היה כ"כ מוזר לשמוע משפט כזה. ממש מסר שנשלח מיקום מקביל. בלי קשר לחוויה האישית שלי, כבר שכחתי שפעם היה כך.

פה הטעות שלך.

כתבתי"אם תוכל לעזור במידע נוסף אז אני אשמח לשמוע:)"

אין לך מה לחדש לי אז אל.

בקיצור את מעוניינת לשמוע רק תגובות חיוביות

אז איטליה מדהימה, את נשמעת מאוד מוכשרת ואין לי ספק שתמצאי עבודה בתור פסיכולוגית במהירות. עד אז הקהילה היהודית הנפלאה תשמח לתמוך בך הן חברתית והן כלכלית במידת הצורך. הם מאוד מעריכים ישראלים, ביחוד כאלו שעשו צבא.
עד שתמצאי עבודה רצינית במקצוע שלך פרנסי הקהילה ישמחו לעזור לך עם משרה זמנית ביצירת שותפיות וקשרים עם קהילות יהודיות במדינות אחרות באירופה. העובדה שאת שולטת בכמה שפות היא יתרון מובהק!
לכי על זה!

forglemmigej

New member
אין לי מושג אם התגובה שלך צינית

אבל ממה ששמעתי המצב הכלכלי באיטליה על הפנים וזו העליה השניה בגודלה לארץ אחרי הסרפתים ,אז איך הם בדיוק יעזרו לה ביצירת קשרים אם הם בעצמם עוזבים.

Nobilis

New member
"עוזבים", נו שוין.

פחות מ-2% מיהודי צרפת עלו לישראל בעשר השנים האחרונות, אבל מי שצורך תקשורת בישראל יכול לחשוב שכולם עברו. נו, שוין.

אספרסו2

New member
לפי התקשורת הגרמנית,

שאוהבת לעקוב אחרי יהודים,כוחו של הרגל,
רוב העוברים מצרפת עברו לאנגליה.

forglemmigej

New member
אפרופו מעקב גרמני

בדיוק שמעתי סיפור מדהים , בזמן מלחמת העולם השניה היטלר עם הטירוף שלו למי מותר להסתובב על פני הכדור החליט שגם הסאמי צריכים להתנפנף, בנורבגיה הכבושה הגסטפו פנה למנהיגי הסאמי ואמר להם להתיצב ביום למחרת בחצר המשטרה או איפה שזה לא יהיה ,הם ישר חשדו שמשהו לא טוב קורה ונעלמו במרחבי היערות לא כמו היהודים הפריארים שעשו כל מה שאמרו להם. לך חפש סאמי ביערות.

אספרסו2

New member
הם לא היו חלק

מתורת הגזע שלו,פניה למנהיגים להתיצבות אצל הכובש
לא אומרת שהיתה כוונה להשמדתם.

forglemmigej

New member
אין לי מושג אם זה 2% וסחטיין על הנתונים

בפעם האחרונה כשהייתי בבוגרשוב לא שמעתי ולו מלה אחת בעברית, זה נראה ונשמע כרובע מארה מהעיר באפור.
יש עליה גדולה מאיטליה ואולי אם אתה אומר שמצרפת זה שני אחוז ייתכן ומאיטליה זה חצי אחוז..על כל פנים על כל אחד מאיתנו שעוזב טוב שיש מי שימלא את החלל.

בקר12

New member
גם אחוז העוזבים לברלין אפסי

אז מה? העיקר התדמית הציבורית

למעלה