מעבר לאופק

חן (*_*)

New member
מעבר לאופק

מעבר לאופק במקום בו נושקים השמיים את קו החול או המיים והשמש עולה או יורדת מביטה כמו היה זה סוף העולם ואולי אכן, זה הסוף של כל מה שרואים וחווים כי מה שמעבר לאופק לא ניתן לראות בעיניים. מעבר לאופק בסוף העולם אולי יש ארץ אחרת אולי רק המשך של הים לו יכולתי לרכב על גבי עננה ללא מסלול,דרך או תוואי אל מעבר לאופק והלאה הייתי מוצאת כי ככל שאקרב לא אגיע אל האופק כמו היה הוא חלום, מטרה עליונה או כמיהה לאהבה טהורה

kessem

New member
זה תמים ויפה...בדיוק מה שהייתי

נוהגת לספר לביתי כשהיתה קטנה..... איזה יופי...

חן (*_*)

New member
תודה קסם../images/Emo28.gif

התמימות בשיר, באה על מנת להחזיר לרגש את המקום שלדעתי הוא ראוי לו. יש בלבול אצל רבים בין אהבה לתשוקה, ורוב שירי ה"אהבה" הנכתבים, עוסקים בתשוקה, עד תיאור מעשה האהבה בפרוטרוט. למעשה,העברתי את עניין האהבה- ליותר: נסתר, נשגב, יפה, תמים, טבעי ורוחני- אולי משום שלעיתים אני כמו ילדה
. שמחה שאהבת.

חןן../images/Emo24.gif אהבתי את מעבר לאופק שלך

כנראה שכולנו חן מה שרואים משם לא רואים מכאן:) וגם לי יש אופק.... הבט אל האופק מאת עדינה-ו אם תביט אל האופק תראה זריחה, אם תביט אל הקשת משם תבוא ישועה, אם כנציב מלח תבחר להיות- ותביט מאוחר לאחור לא יהיה לך- ...לאן לחזור! קח את הקללה הפוך אותה להבטחה ראה את הטוב גרש את הרע. הרווה צמאונך במי באר צלולים, תפיג את השממה תפיג...ויהי מה!

חן (*_*)

New member
תודה לך פנינת החן ../images/Emo140.gif

על שאהבת את שירי, ועוד יותר על שהתחברת אליו עד כדי מענה בשיר משלך באותו נושא. יפה הוא שירך

ערב טוב ..אני רואה שכתבו עלי

האופק הוא המחבר בין שמיים למים בין הגשמי לרוחני בין הרצון לחלום

חן (*_*)

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif מעבר לאופק ../images/Emo13.gif

כשכתבתי את השיר, לא ידעתי ששמו משמש גם כ-ניק משתמש שלך,- שם נחמד. ברוכה הבאה לפורום הנחמד שלנו, ותודה על התייחסותך לשירי. שיר, נכתב ע"י הכותב אשר רואה בו מהרהורי ליבו, אמונתו, או חוויותיו. הקורא באשר הוא, יכול לראות באותו שיר דברים אחרים. מכוונת הכותב. הכל לגיטימי. שמחה אני שהשיר דיבר גם אלייך.

מעבר לאופק

ברוכה הבאה לפורום שלנו. מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. ואכן יש ים של הבטחות באופק ים של צבעים וקשתות עושר של תקוות נסתרות שם מיוחד לך! רק טוב!!!

חנילההההההה

מקסים!!! פשוט כך!!! ולדעתי יש הרבה שם באופק. ומאחוריו יש תמיד אופק נוסף! רק טוב!!!

אופה3

New member
מקסים מאוד חן, אכן מעבר לאופק יש

דברים נסתרים ולא ידועים, אבל תמיד שואפים להגיע אל הלא ידוע, אל האופק אני דוקא מאוד אוהבת להביט לשם ולנסות להבין מה יש שם, זה מדהים, השיר שלך מאוד יפה ונוגע ללב. שבת שלום וכל טוב האופה

מעבר לאופק ..

מעבר לאופק אפשר למצוא אותך מחכה וממתין שאבוא להיות איתך מגע של תשוקה לוהטת נגיעה רכה בלב נירשמת ורק אני ואתה עומדים אחד מול השני כשבאופק השמש שוקעת מפנה מקום לשמיכת הכוכבים .. מעבר לאופק אפשר למצוא אותך כל כולך שלי לא מתחלקת איתך באף אחת אוהבת להרגיש אותך בדיוק כמו שאתה אוהבת לתת לך לעשות בי כרצונך ואז בדיוק שהכוכבים מפנים מקום לשמש החמימה שמצבצת לה מבין הרי אדום באופק הלא נודע .. מעבר לאופק אפשר למצוא אותך מחכה לי בדיוק כמו שאני מחכה לך .. חן , אהבתי ..

למעלה