מעבר לאוסטרליה

גודיגו

New member
מעבר לאוסטרליה

שלום לכולם, אנחנו זוג + 3 מאוד רוצים לעבור לאוסטרליה.פשוט שבורים מהמצב כאן בארץ ומרגישים שחייבים לנסות משהו אחר. נשמח לשמוע מהם מקצועות העבודה המעודפים? איך יוצרים קשר עם מעסיקים? האם ניתן וכדאי להשיג עבודה מהארץ? איך עושים זאת? האם כדאי לאחד מאיתנו להגיע קודם לבדוק או שניתן לעשות הכל מהארץ? נשמח לכל אינפורמציה בנושא. תודה.

Gefen

New member
היי גודיגו, נסה להכנס

לאתר הזה (כולי תקווה שהוא יעלה לך..זה עובד לפי קריזות) צרפתי לך את רשימת ה- Skills in Demand לאיזור ויקטוריה (מלבורן וסביבותיה) אגב, מה לגבי הויזה? כדי להגיע הנה עם אפשרות לעבוד אתה חייב למצוא קודם ספונסר (משמע- למצוא מעסיק שידאג להכניס אותך הנה על תקן של תושבות זמנית, או כל סוג אחר של ויזה שמאפשר לך לעבוד) כנס לאתר הרשמי של מחלקת ההגירה האוסטרלית ותתרשם. גם האתר הזה יכול לעזור - לחישוב הניקוד שלכם ולייעוץ אונליין ועוד לשאלתך האם להגיע הנה לראשונה לשם הגירה מבלי לבקר קודם.. לא ממליצה, כדאי שאחד מכם יגיע הנה לבד קודם, יכיר את הסביבה, ימצא בית (משימה קשה), ויכין את הקרקע למעבר של המשפחה. אני מדברת מתוך נסיון טרי (הגענו הנה לפני חודשיים בערך) וזה קשה, בעיקר עם ילדים. אגב, אני נמצאת במלבורן . אם תשקלו את מלבורן ויהיו לך שאלות אשמח לעזור. יש קישור למטה... ובכל הקשור לחיפוש עבודה אני בטוחה שיש המון אתרים ברשת, זה שלמטה הוא ללא תווך. בהצלחה! גפן

למעלה