מעבר דירה

רפאלה30

New member
מעבר דירה

ערב טוב לכולן אז ככה תינוקת עוד שבוע בת 6 חודשים נאלצנו לעזוב את הבית לחודש וחצי בגלל שיפוצים מלפני שבועיים כל סדר היום והלילה השתבשו לה ההרדמות הפכו להיות נוראיות של שעה וחצי לפחות בנדנודים בידיים ומלא יקיצות בלילה רוצה לציין שלפני המעבר עבדתי איתה על להרדם לבד במיטה התהליך היה קשה וסביר אך לא סיימנו אותו בגלל המעבר לפני המעבר סדר היום שלה היה תקין 2 נימנומי בוקר ושנת צהריים היתה הפרדה ברורה בין היום והלילה ובטקס שינה מקלחת בקבוק ולישון היתה נרדמת תוך כדי האוכל , עכשיו גם את זה לא עושה היא תינוקת פעלתנית מאוד וסקרנית וכל רעש קטן היא מתעניינת בו ואז מתעוררת וכשנחזור הביתה היא עוברת ישר לחדר משלה וזה הולך להיות סיוט ;(( אני לא יודעת מה לעשות איך אפשר להקל עליה ?? ואני כבר מותשת אוףףף

Pixelss

New member
נשמע מאוד לא קל

תראי ברור לי שמאוד קשה לך אבל העצה הכי טובה שלי היא בכל זאת למצוא את הדרך לארגן עוד כוחות ולהבין שגם לה ממש ממש קשה ויש לה הרבה פחות דרכים ומקומות להראות ולהוציא את הקשיים.
אני ממליצה בתור התחלה לדבר איתה המון, להסביר לה לספר לה לתת המון תחושה של ביטחון, אני לא יודעת לכמה זמן מדובר אבל החזרה הביתה לדעתי תהיה פחות קשה אפילו עם העובדה שהיא חוזרת לחדר משלה, עדיין הבית הרעשים הריחות והסביבה מוכרים לה.
&nbsp
לרוב גם מניסיון אישי הם חוזרים להרגלים שהיו להם גם אם כרגע זה לא נראה ככה.

רפאלה30

New member
היי

מאתמול החזרתי לה את שגרת היום והשינה הרגילה שלה כולל טקס כמו שהיה בבית בערב
מקווה שזה יעזור ...
יצאנו מהבית לחודש וחצי
תודה בכל אופן

Pixelss

New member
כמה שיותר דברים שיהיו מוכרים לה בשגרה

ככה יהיה לה יותר קל להסתגל.
מקווה שיעבור בקלות ומהר ושהחזרה הביתה תהיה הרבה יותר קלה ממה שאת חושבת.

למעלה