מעבר דירה

כמה מרירות ותסכול...

אבל למה להוציא את זה על עיר מדהימה, נקייה, מטופחת, איכותית כמו רעננה? לך לטיפול.

gabiskon

New member
אוי, כל כך התגעגענו לחוסר הפניות, להצמדות

לאמת בכל מחיר ולשמירה על הצדק.

עכשיו שאת לא בכחול אפשר גם לענות. אז חנה יקרה - כמו שאת אוהבת להגיד, זה שאת פרנואידית לא אומר שלא רודפים אחרייך, אבל זה גם בפירוש לא אומר שכן. ואת יודעת מה?
לרוב זה אכן לא המצב. אז מה את אומרת? יכול להיות שמי שצריכה טיפול או לפחות ריטלין היא דווקא...

את?

שבוע נהדר

gabiskon

New member
גם אני.

ריטלין עוזר להפרעת קשב שעלולה לכלול מאפיינים שונים ובלתי נעימים, אבל אין מניעה לשלב אותו עם טיפול פסיכולוגי.

נסי ותהני

ATAF151

New member
שים לב באיזה מיעוט אתה כאן

יש בפורום עוד כאלו שלא אוהבים את ראש העיר, אבל אין איש כל כך קיצוני שמציג את הכל בשחור.

gabiskon

New member
איך אמרה חוף מבטחים?

"חחחחחחחחחחחחחח"?

בפורום אני אכן נראה במיעוט כי הפורום הוקם באופן מסויים מאוד (איפה התמונה שהתפרסמה במקומון זה או אחר עם החיבוק או החיוך בגלל איזו הקמה של סופר או משהו דומה?
לא זוכר)

אך בעולם האמיתי ידידי, אתה הוא זה שבמיעוט. ואכן, ישנה קיצוניות. המציאות קיצונית והפורום הזה קיצוני בחוסר הנכונות של מנהליו לדורותיהם לחדול להכחיש את המציאות.

הייתי רוצה לראות אותך כשתתחיל ההתמודדות

לראשות העיר.... אני מאמין שלא ירחק היום ומתמודד בעל שעור קומה
לפחות כמו ראש העיר הנוכחי... בתחילת הקדנציה שלו .
יכריז על ההתמודדות למשרת ראש עיר.....
או אז ידידי .. היתי רוצה לראות את תרומתך ... פרט לביקורת
שאינה תורמת לכלום מעל שורות הפורום..

אני ממתין לך ( שם כבר נהיה כולנו בשמות גלויים )

gabiskon

New member
אם אתה ממתין לי אזי כדאי שאתחיל למהר.

אכן בקלפי השמות גלויים ומזוהים ובהחלט שאתרום את תרומתי יחד עם שאר בני העיר, בנוסף לתרומתי ליצירת תמונה מאוזנת ונכונה יותר בפורום.

ATAF151

New member
העזיבות הם ב 99% בגלל יוקר הדיור

מעולם לא פגשתי אדם שעזב את רעננה כי הוא לא מרוצה מהעיר. הסיבה העיקרית לעזיבות היא יוקר הדיור בעיר, מעבר לזה יש רק סיבות של חוסר ברירה, למשל אם עוברים לעבוד בחו"ל.

gabiskon

New member
לטענתך לא פגשת גם הרבה דברים אחרים שמתרחשים

ממש מתחת לאפך, אז אינני יודע עד כמה יש משמעות לדבריך.

ATAF151

New member
שאלה קונקרטית

בוא נדבר תכלס, כמה אנשים אתה מכיר ויודע באופן אישי שעזבו את רעננה בגלל ההדרדרות הגדולה כביכול ולא בגלל סיבות של יוקר הדיור או סתם סיבות אחרות?

ATAF151

New member
מרוב ספירת עוזבים המחירים פה רק עולים

כל כך הרבה בורחים מפה בגלל ההדרדרות הקשה והמחירים עולים ועולים, אולי יש לנו תיאוריה כלכלית חדשה.

gabiskon

New member
ראה תשובתי לשושן פרא

ותיקים עוזבים ומפנים מקומם לאנשים ממקומות מבוססים פחות שפתאום רעננה הפכה להיות להם בהישג יד.

אדגים על ידי סיפור. שתי ערים שכנות היו, עיר א' וחלם. העיר חלם הדרדרה לאורך השנים ואיכות החיים בה ירדה ואילו עיר א' שמרה על רמה דומה. בגלל המצב הכלכלי והאינפלציה
נרשמו עליות מחירים בכל הממלכה - בעיר א' במקביל לשאר הממלכה שילשו המחירים את עצמם ואילו בעיר חלם המחירים עלו ב-10%. לטענות האנשים כי העיר חלם הופכת אט אט לחלום רחוק
ענה חלמאי אחד, מצטיין חלם בכלכלה "עירנו נהדרת! המחירים עולים!".

למעלה