מעבר דירה

מעבר דירה

היי קרן האם את יכולה לבדוק אם מעבר לדירה עם שותפה בשם לירן, ביד אליהו ברחוב אליעזר ליבנה 9, יהיה לי טוב? לימור 21/9/79

את כבר שאלת אותי על מעבר דירה

ואני עניתי שלא מומלץ לפני אוקטובר נדמה לי ... אם אני זוכרת נכון אז למה לשאול אותי את אותה שאלה כמה פעמים ?

תשובה

כי עשיתי ניתוח נומרולוגי שבו נאמר לי שאני יכולה לעבור דירה בתקופה הזו ואני מאוד מבולבלת כי את אמרת לי לחכות לאוקטובר, ועכשיו יש לי ההזדמנות הזו אז רציתי לדעת מה דעתך לפי הנתונים

עניתי לך מה דעתי

לא כל נומרולוג הוא אותו דבר . אני לא דומה לאחרים ולא ניתן להשוות לדעתי בין אנשי מקצוע , יש טובים יותר ויש טובים פחות . אני בגישתי מאמינה שברגע שמתייעצים עם מספר אנשים שלכל אחד מהם נסיון וידע שונה מגיעים למצב שבו את נמצאת - מבולבלת! בגלל זה אני מאמינה במושג " עשה לך רב " ותקשיב לאדם אחד שאיתו אתה מרגיש הכי נכון והכי חשוב - הוא צודק בדבריו . איו לי מושג מיהו אותו נומרולוג שנתן לך יעוץ ומה הידע שלו ורמת הנסיון שלו אני כתבתי לך את מה שאני חושבת . את יכולה לבחור להקשיב למי שמרגיש לך הכי נכון ובסוף במבחן הזמן גם יהיה זה שצדק. אני לא חושבת שזה הזמן המתאים ואת לא נמצאת ברמה של יכולת נפשית לקום לעזוב ולעבור דירה כרגע . זאת דעתי ,יקירתי.

למעלה