מעבר בנק מפועלים

מעבר בנק מפועלים

שלום, אני חייל עם משכורת חייל, (ועוד הפקדות של כ200 ש"ח, סך הכל הכנסה של כ600 ש"ח בחודש),כרגע אני בבנק הפועלים אבל השירות ועוד כמה דברים גרמו לי להחליט שאני רוצה להחליף בנק, איזה בנק מומלץ ונותן תנאים טובים לחיילים? תודה.

roni2005

New member
חכה שתשתחרר

עכשיו לא שווה לך להשקיע כ"כ הרבה מאמצים בזה.

bvb6

New member
תנסה בדיסקונט

הכי חשוב שלא תחכה הרבה ביום שישי תבחר סניף שלא מחכים בו שנים

לך תעשה סיור בין הבנקים באיזור

המגורים שלך, תתרשם מהיחס, מהשירות ומהעמלות אל תשכח לקחת דפי בנק אחרונים. לבוא ולזכור פה כמו זה שמעלי שבנק דיסקונט טוב יותר או כל בנק אחר לא יהיה רציני.

התשובה שלך לשאלה הייתה מאד

מעמיקה ועניינית. "תנסה בבנק דיסקונט". חשבת הרבה עד שניסחת את התשובה הזאת ? רואים. נו טוף, לא ראוי תגובה.

../images/Emo3.gif אתה ממש מוצלח אתה יודע..

וכי מה הקשר? אני טענתי שאתה עובד בנק דיסקונט ? לא. (אני מקווה לפחות.. אני מצפה מעובד כזה לקצת יותר..) אני בא מהמערכת הבנקאית אני לא מרעיף מחמאות על אף אחד ולא זורק חיצים אמרתי פה איזה מילה רע על בנק דיסקונט? לא נראה לי וגם אם כן אז מה

bvb6

New member
צריך להזכיר שבניגוד לבנק הפועלים

הבנקים האחרים ( יותר ציבוריים , למרות שאחד מאלה שהזכרתי כבר נמכר ) הם יותר שירותיים.... מי שמכיר רק בנק אחד ומבפנים בטח לא מתעניין איזה שירותים נותן הבנק לחיילים ( ובטח בהשוואה לבנק אחר), אבל לא משנה - המכונה כבר משומנת

ettt

New member
לא קשורה לויכוח בינכם אבל

מנסיון ב-3 בנקים שונים- כולם אותו דבר וכולם נותנים פחות או יותר את אותו שירות ברמה הממוצעת. לגבי בן אדם ספיציפי סביר להניח שיש שוני בין הבנקים והרוב נובע מפקידים נחמדים/שירותיים יותר או פחות (וזה לא קשור לבנק אלא לאנשים שעובדים בו)

bvb6

New member
אפילו בבנקים בעצמם לא התכוונו

לתת רמת שירות זהה כל בנק באופן טבעי הוא יותר מוטה ... לפי הכוונות של ההנהלה בנק חייב לפלח לקוחות ולהתנהג בהתאם

בגלל זה אמרתי לו לגשת לסניפים

הקרובים למקום מגוריו ורק על פי זה לבחור בנק ולא לפי סלוגן כזה או אחר

bvb6

New member
אם אני לא טועה בפועלים מתגאים

בצמצום הבירוקרטיה ובפעולות יותר ויותר אוטומטיות מהערכתי, במידה והוא נרתע מבנק זה בעבר או מתאומו הוא יכול לבדוק את דיסקונט ומטה ....

כל הבנקים עברו לשיטת עבודה

של בנקאות ישירה פחות בנקאות בסניפים. המטרה לייעל את העבודה ולשפר את השירות. המטרה לא מושגת בגלל סיבות שונות ובהם חוסר השקעה מספיקה של הבנקים הן השקעה כלכלית והן מבחינת שיפור השרות ללקוח ונוחיות העבודה בבנקאות הישירה.

למעלה