מעבר בין חלום לחלום?

• פותח הנושא Esho
  • פורסם בתאריך

Esho

New member
מעבר בין חלום לחלום?

היום בבוקר היו לי שני חלומות צלולים (או אחד - זאת השאלה שלי). בחלום הצלול הראשון אני כאילו התעוררתי ועשיתי בדיקת מציאות (משום מה זה קורה לי הרבה הקטע הזה של התעוררות). אחרי שקיבלתי מודעות הרגשתי שהכל ממש כבד, ושאני לא יכול לעשות כלום. קמתי מהמיטה וקצת הסתכלתי על הסביבה וזה היה מאוד קשה כי הכל היה מעורפל ושחור. פתאום "התעוררתי" קמתי שוב מהמיטה ועשיתי בדיקת מציאות, עוד פעם קיבלתי מודעות. הפעם זה היה חלום צלול ברמה בינונית נראה לי, כי הצלחתי רק לשלוט על עצמי (וגם לקראת הסוף זה קצת ירד) ולראות את הסביבה היפה של החלום, קצת במטושטש. בכל מקרה החלום הצלול השני היה יותר קל לזוז ולראות. השאלה שלי היא האם הבין החלומות הצלולים היה מעבר בין חלומות? יכול להיות שבחלום הראשון קיבלתי מודעות בסוף החלום?

Bluescale

New member
הכל תלוי ב FEEL שלך

אם אתה מרגיש שזה חלום שונה ונפרד אז זה חלום שונה ונפרד ואם אתה מרגיש שזה אותו החלום שפשוט זה חלק מהעלילה שלו אז זה אותו החלום. בסופו של דבר, זה נשמע לי כמו חלום אחד שנקתע באמצע. תנסה בפעם הבאה שלך בחלום הצלול לבצע טוכניקת הגברת הצלילות והשליטה בפקודה קולית: תעמוד ותצעק בחלום "זה החלום שלי!!!! אני שולט עליו!!!" בנוסף תעשה DLC (Dream Line Connection) - פשוט תגע בכל דבר בחלום תריח ותרגיש אותו תנסה להתרכז בכל חוש אפשרי שניתן להשיג (ראיה שמיעה מישוש ריח טעם). ותעשה ניסיונות שליטה - תיצור דברים תשנה דברים. אני ממליץ לך,אגב, לעשות בדיקות מציאות כל פעם שאתה קם בבוקר או מתעורר משנ"צ. אני רואה שיש לך כנראה עוגן שהוא יקיצה. בהצלחה, פבל.

למעלה