מעבר אירופה

מעבר אירופה

שלום רב , אני בן 27 ומעוניין להגר לאירופה ( חושב על לונדון) ואין ברשותי דכון אירופאי כל שהוא , אבל אני בעל מקצוע .כך שיש בסיס הגירה כלשהוא. כעת אני לא יודע מאיפה להתחיל ולמי לפנות ? עלויות של בירוקרטיה , זמן טיפול , קריטריונים...... ועוד מלא ......... אשמח לקבל כל עזרה או כיוון בנושא. תודה

TrigATUSA

New member
תלוי באיזה מקצוע יש לך ואיזה השכלה פורמלית

אתה יכול להתחיל בחיפוש בפורום על המונח HSMP או TIER 1 ואחרי שתקרא את זה תוכל לשאול שאלות יותר ממוקדות

נגרות

אני נגר במקצועי עם תעודה פורמלית!!!! התחלתי לבדוק את מה המלצת לי עליהם , בל מה משתלם/יעיל/ מהר יותר דרך עו"ד אן סוכן הגירה או לבד ???? אני רוצה מאיפה מתחילים ומשם להתקדם כל כך הרבה אינפורמציה .........:)

TrigATUSA

New member
קשה לי להיות מעודד

הוויזות שדיברתי עליהן לא מתאימות - הן טובות למקצועות צווארון לבן ולבעלי השכלה אקדמאית כדי לקבל וויזת עבודה תצטרך למצוא מעסיק שיוכיח לשלטונות ההגירה שהוא לא מוצא באירופה מישהו לעשות את העבודה שלך קשה לי להאמין שאפשר לעשות את זה עבור נגר מעבר ללהתחתן עם אזרח אירופאי/ת אני לא רואה ממש אפשרות

אתה עוד צעיר. למה לא ללמוד בחו"ל?

אם יש לך מאיפה לגייס אמצעים ולשלם שכ"ל ומחיה בזמן הלימודים, למה לא?... כך גם תחיה כמה שנים באירופה, גם תרכוש השכלה, וגם- מי יודע- אולי תכיר מישהי שתגרום לך להישאר עם ניירת וחתונה.

למעלה